Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
nervík2 píše:
ptej se ptej, být informovanej je základ
tak mi ještě poradte na co, protože si to píšu a sama to nějak zapomínám ![]()
však uvidíš až jak dopadne to IUI. Kdyby náhodou IVF, tak tady nějaký otázky vymyslíme ![]()
Zagi píše:no jmaslinnka píše:Týjova ,raději bych oběhla kamarádky než si to vrazit sama.Přítel mi to íchal sám,když nemohl tak tam byla švagrová a jednou moje maminka ,která byla stoho ještě více vystreslá než já
tak se zrovna psychicky připravuju, že si v 11 musím píchnout pregnylúplně sama poprvé a mám docela fóbii z jehel, tak nevím jak to dopadne
Ale zvládla to na 1 s *
Zagi píše:maslinnka píše:Týjova ,raději bych oběhla kamarádky než si to vrazit sama.Přítel mi to íchal sám,když nemohl tak tam byla švagrová a jednou moje maminka ,která byla stoho ještě více vystreslá než já
tak se zrovna psychicky připravuju, že si v 11 musím píchnout pregnylúplně sama poprvé a mám docela fóbii z jehel, tak nevím jak to dopadne
Ale zvládla to na 1 s *
Ahojky no já jsem zvědavá jak to půjde mě bohužel se na manžela spoléhat nemůžu kvuli praci protoze delam dvanactky kratky dlouhy tyden takze budu mit smulu a budu muset vydrzet
Zagi píše:maacek píše:právě buď a nebo.Jednak se nudržely a teké může být problém že jsme noměly prodlouženou kultivaci.3 den po oplodnění ICSI jdou na vývoj mužské chromozomy ,ty buď uplně pozastavý vývoj nebo pokračují.
ahoj, vítám nově příchozí
jinak ženy, tak zítra jedutak jsem zvědavá co mi najdou
a chci si to s nima zítra domluvit na ten srpen…
no koukám, že vy už to máte skoro všechny na sebou to první IVF, jak je možný že se vám to nepovedlo, když je tam těch 50/50 šance?
musíme holt bojovat noooooooooooo!!!!!!!
tak já budu držet pěstičky ať to vyjde aspoň to bude podpora pro všechny
![]()
maacek píše:maslinnka píše:jsi hrdina!!!!!!! já bych to do svalu nedala, a i doktor v CARu mi říkal, že ani on sám by to do svalu nedal, takže jsi šikulatak už to mám za sebou, musím říct že jsem s tím tak 10 minut bojovala a pak to následně obrečela, rozhodně je lepší když to píchá kdokoliv jiný
holky nestrašte mě to je to vážně tak hrozné??? kolik se toho vůbec denně píchá a kam???
![]()
Není to strašné,jen to strašně vypadá.Injekce ,alespoň u mě jsou poměrně malé davky.
Teď to bude na dlouhý protokol.
S těma procentama máš pravdu.Počítala jsem u sebe buď a nebo.
![]()
Taky by mě docela zajímalo jak to máte s tím pícháním při IVF, jeslti jedn jednou za den, nebo víckrát? Jinak u mě teď proběhlo nějaké špinění, což moc nechápu minule jsem to měla až v den ovulace ![]()
maslinnka píše:
Taky by mě docela zajímalo jak to máte s tím pícháním při IVF, jeslti jedn jednou za den, nebo víckrát? Jinak u mě teď proběhlo nějaké špinění, což moc nechápu minule jsem to měla až v den ovulace
Myslím že co se týče času je to jedno jestli ráno nebo večer,hlavně pravidelně.Já jsem píchala ráno do jedné strany a potom do druhé.
no já si v Repromedě píchala i ráno i večer. No hrůza. ale nebolí to, je jen potřeba hezky si předpěstovat špíčky na břichu, což mi nedělá problém
.jinak jsem si píchala i do zadku a to mi připadlo lepší, vůbec jsem to necítila, ale na to musíte mít někoho, kdo to píchne. Ale asi bych to tak příště zase chtěla. Na břichu mě to pak ke konci už trochu bolí, jak je to rozpíchaný.
nervík2 píše:
masli, ty jsi začala špinit po tom Pregnilu?
spíš to byl takový špinivý výtok jen jednou a nic
hmm, tak to se mi nikdy nestalo,ale možná nějaká reakce na ten hormon. Třeba když je něco teďka jinak, tak to taky jinak dopadne:-). a to myslím, že dobře!!! ![]()
tak nevím aby to nebylo tak, že nakonec ta ovulka byl dřív jak za těch 36 hodin, zkoušela jsem čípek a je zavřený
to pak to dnešní noční snažení bude k ničemu jako vždycky, ikdyž jsem pořád děsně nafouknutá
a ani nemám chuť na jídlo a to jsem dělala mňam zapečené těstoviny s květákem
no to snad oni musí umět odhadnout podle velikosti folíků,kdy ta ovulka bude od píchnutí pregnylu,ne?
tak žádost na pojištovnu odeslána a IVF v srpnu…
jinak na utz jeste v pátek, dnes byli mrňavý, tak možná o víkendu poslední IUI ![]()