IVF podzim 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
20.6.11 15:28
samaritanka píše:
maacek: já žádost taky nemám zatím podanou na pojišťovnu, ale u mě problém byl ze zdravotní pojišťovnou musela jsem jí změnit. Pojišťovna se mění 1× za rok a ke kvartálu takže v mém případě k červenci. Taky mám žádost podepsanou a v centru, čekají na červenec a budou mi jí posílat na schválení. :wink:

mě teda nikdo o žádance nic neříkal možná až v září jak nastoupím na začátek procedury - aspoń doufám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.6.11 15:38
Zagi píše:
U Nás to bylo naopak ,přítel mě tak trochu k tomu popohnal ,snažíme se dlouho.Říká že jemu 33 a že v důchodu se nechce starat o děti ,ale jako důchodce je chce rozmazlovat vnoučata.

Tak to máš dobrý, mojemu se tam moc nechtělo poslal mě můj gynekolog a samozřejmě můj měl jet na vyšetření taky bál se výsledku no a když ho výsledky nepotěšily tak z toho je mimo bojí se že nebude mít děti, ale se mnou o tom nechce mluvit musela jsem na něho poslat jeho mamku aby si s ni popovidal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
20.6.11 15:55

fííha, Orli no to teď musíš na manžílka opatrně. Oni to ti chlapy strašně těžko snáší. :lol: . IVF se dá vydržet, to je fakt. Každej to má jinak,ale spíš než fyzická je to psychická zátěž. Ale co naděláme, když to jinak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.6.11 16:09
nervík2 píše:
fííha, Orli no to teď musíš na manžílka opatrně. Oni to ti chlapy strašně těžko snáší. :lol: . IVF se dá vydržet, to je fakt. Každej to má jinak,ale spíš než fyzická je to psychická zátěž. Ale co naděláme, když to jinak nejde.

No na manžílka ted mluvím opatrně už se o tom jakž takž baví jen si myslím že doufá že to vyjde napoprvé a že to bude mít krku. hold každej chlap to snáší jinak. A vyšlo to vůbec někomu napoprvé???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
20.6.11 16:23
OrliceSisi píše:
Zagi píše: Život je boj ,ale stojí za to .
Bohužel nám to nevyšlo.Jdem na to v září druhý pokus.
Alespň vím do čeho jdu a už se tolik nebudu stresovat.
Procházka růžovou zahradou to není,lae znám i horší věci a bolesti.
Prostě co pro potomka neuděláme a potom co z toho vyroste.Ďábel s andělem v těle.
Do září dlouhá cesta…
Tak to ti budu držet pěstičky ať ti to vyjde :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
20.6.11 20:04

Na to že to vyjde na 1 pokus je to tak 50/50 prostě buď a nebo.S prvním neůspěchem ,přichází další naděje.
Bohužel,1 neůstpěch můj přítel nějak neustál.Díval se na mě jako na vraha.Teď máme tichou domácnost.Nedokáže se nadtím povznést.Nemyslete si že mi je to jedno …pár dní ne lexaurinu a trochu to přebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
20.6.11 21:48

Ahoj Zagi, u nás to byl doma také docela dost velký zlom, když se manžel dozvěděl že má dost špatný SPG, na začátku to bylo tak že se se mnou týden pomalu ani nebavil, až se to po nějaké době uklidnilo, musel si to trochu srovnat v hlavě, teď má pravidelně ode mě ráno na stole příděl vitaminů a neřekne ani slovo, dřív bylo x keců, že to jíst nechce nebo že zapomněl atd. klasické chlapské řeči. Nebo když vůbec měl jít na spg, to byla také hrůza, jediné co ho těšilo, že tam jsou hezké sestřičky, tak jsem mu tu jeho malou radost neodepírala, je pravda že to jejich mini oblečení je někdy síla… teď už s ním není problém se na něčem dalším domluvit, on sám to hodně dlouho nechtěl přiznat, že ho štve že se nám dítě nedaří a spíš nám to dost bortilo náš vztah. Pak došel jeden den, jak ho to štve a bylo rozhodnuté, že se jde do caru :palec: Takže mu vážně dej čas, aby se s tím srovnal, ale také mu můžeš vysvětlit, že se to děje spoustě lidem a že můžete vůbec být rádi, že tyto metody v dnešní době jsou tak dostupné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
20.6.11 23:28

Každý chlap se popere podle svého.
S vitamínama jsou jak malé děti ,já mu to připravuji každy večer s čajíkem přímo až do postele.
On na oplátku při stimulaci mi nosil kavu a injekce.
I přes špatný spg jste dělaly IUI ,u Nás není taky až tak moc dobrý ,ale stejně by to nemělo cenu špatné veječníky-vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
21.6.11 07:21

Zagi, IUI teprve budeme zkoušet příští měsíc, doktorka říkala, že vždycky je tam nějaká šance, tak proč ji nevyzkoušet než budeme muset přejít k té poslední variantě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.6.11 09:15

ahoj holky, no já bych IUI určo taky zkusila. není to ani tak moc drahý a už se zadařilo i normálně horším případům :-). Proč to nezkusit, když to existuje? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
21.6.11 10:00

tak se zrovna psychicky připravuju, že si v 11 musím píchnout pregnyl :-? úplně sama poprvé a mám docela fóbii z jehel, tak nevím jak to dopadne :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.6.11 10:04

fííha Masli, až v 11? večer, že jo? No a nemůže ti to píchnout někdo jinej? :-(.mě to vždycky dělá manžel, sama jsem to dělala jenom jednou, a dá se to, prostě člověk musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
21.6.11 10:25

právě dneska v 11 dopoledne :-) tudíž jsme tady jen já a jehla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.6.11 10:30

ty jo, dopo, já vždycky píchala večír. Tak teda ať to jde, budu na tebe myslet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
21.6.11 11:09
maslinnka píše:
tak se zrovna psychicky připravuju, že si v 11 musím píchnout pregnyl :-? úplně sama poprvé a mám docela fóbii z jehel, tak nevím jak to dopadne :pocitac:

Týjova ,raději bych oběhla kamarádky než si to vrazit sama.Přítel mi to íchal sám,když nemohl tak tam byla švagrová a jednou moje maminka ,která byla stoho ještě více vystreslá než já :-D
Ale zvládla to na 1 s *

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital