Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tohle je pěkná šílenost
na to měření teploty bych se asi vybodla… ale to s těma testíkama, to může být zajímavé, ale obávám se, že by tě to především hodně vystresovalo, tak nad tím pouvažuj. Pregnyl vyprchává přece podle toho kolik máš jednotek. Já mám teď 5000 tzn. cca 5 dní
tak já mívám těch 5000 v těle dní 10
taky šílenost.
no a ted zkouším BT znovu ![]()
myslíš, jako 1000 jednotek za 1 den? Ono je to asi individuální u každýho. No já nevím,asi by mě míň stresovalo než 14 dní čekat. Asi bych to pak brala víc tak nějak vědecky
.Asi do toho zainvestuju a zkusím to příště prostě pozorovat každej den.
myslíš, jako 1000 jednotek za 1 den? Ono je to asi individuální u každýho. No já nevím,asi by mě míň stresovalo než 14 dní čekat. Asi bych to pak brala víc tak nějak vědecky
.Asi do toho zainvestuju a zkusím to příště prostě pozorovat každej den.
V klubu maminek je mi trochu smutno ![]()
V září půjdem na druhé IVF.
Mohu se také přidat?
Ahojky je mi 27 let a v září nastupuji taky na IVF prý jiná možnost pro nás není
.Byli jsme s mým manželem na vyšetření v Unice v Brně a problém máme na obou stranách u mě je to PCO a muj zas nemá tak spolehlivé pulčíky jak bychom chtěli
o miminko se snažíme dva roky jedla jsem prášky na podporu, ale nezabralo nám to bohužel. Budu jen ráda, když si o tom budu mít s kým povídat
Ahojky můžu se zeptat?? Mě to teď čeká poprvé IVF nemám z toho dobrej pocit kámoška říkala, že to docela dost bolelo. Co je na tom pravdy???
Ahoj holky, vítejte v naší debatce. Já už mám za sebou dost IVF,tak Oličko ptej se na cokoliv.
Zagi, to je mi líto,že špatný zprávy. Tak kdypak půjdeš na další IVF? Já asi v září.
OrliceSisi píše:
Ahojky je mi 27 let a v září nastupuji taky na IVF prý jiná možnost pro nás není.Byli jsme s mým manželem na vyšetření v Unice v Brně a problém máme na obou stranách u mě je to PCO a muj zas nemá tak spolehlivé pulčíky jak bychom chtěli
o miminko se snažíme dva roky jedla jsem prášky na podporu, ale nezabralo nám to bohužel. Budu jen ráda, když si o tom budu mít s kým povídat
Ahoj to PCO se přece dá pořešit práškama, u tebe to nezkoušeli?
maslinnka píše:OrliceSisi píše:Ahoj to PCO se přece dá pořešit práškama, u tebe to nezkoušeli?
Ahojky je mi 27 let a v září nastupuji taky na IVF prý jiná možnost pro nás není.Byli jsme s mým manželem na vyšetření v Unice v Brně a problém máme na obou stranách u mě je to PCO a muj zas nemá tak spolehlivé pulčíky jak bychom chtěli
Ahojky zkoušeli ale muj nemel dodrej spermogram takze nam doktor rekl ze pro nás je jediné řešení IVF bohužel můj je z toho úplně špatnej no já to u sebe tušila kdž mi menstruace nechodívala. Myslíš že prášky na to stači našel u mě asi 16 foliklů na každé straně pry korálkový efekt či co ???
Život je boj ,ale stojí za to .
Bohužel nám to nevyšlo.Jdem na to v září druhý pokus.
Alespň vím do čeho jdu a už se tolik nebudu stresovat.
Procházka růžovou zahradou to není,lae znám i horší věci a bolesti.
Prostě co pro potomka neuděláme a potom co z toho vyroste.Ďábel s andělem v těle.
holky a jak to berou vaši partneři??? Můj je z toho víc hotovej než já ze začátku nechtěl o umělým ani slyšet prý, že to chce normálně teď už teda řekl , že se to vyzkouší v září jak nám řekl doktor , ale stále na něm vidím, že ho to hlodá.
Zagi píše: Život je boj ,ale stojí za to .
Bohužel nám to nevyšlo.Jdem na to v září druhý pokus.
Alespň vím do čeho jdu a už se tolik nebudu stresovat.
Procházka růžovou zahradou to není,lae znám i horší věci a bolesti.
Prostě co pro potomka neuděláme a potom co z toho vyroste.Ďábel s andělem v těle.
Tak to ti budu držet pěstičky ať ti to vyjde ![]()
U Nás to bylo naopak ,přítel mě tak trochu k tomu popohnal ,snažíme se dlouho.Říká že jemu 33 a že v důchodu se nechce starat o děti ,ale jako důchodce je chce rozmazlovat vnoučata.