Dopolední spánek v postýlce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3404
3.1.25 10:21
@lucynka25 píše: Více

Ani jedno ze tří dětí nemělo po půl roce dva spánky. Po roce a půl už přestávaly spát přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10915
3.1.25 10:25
@Anonymní píše: Více

No však to píšu, ze mi vadí, že mi pořád predhazuje, že moje dítě přes den nespí, protože je moc velký klidas a protože její ne, tak ji naspi denně 4 hodiny. A já prostě doma žádný klidný dítě nevidím :nevim: Starší ve 2 letech neměl problém ujít velké vzdálenost, hodně jsme cestovali autem po Evropě a ani v autě za xhodinovou cestu neusnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10915
3.1.25 10:32
@blumen píše: Více

Však já se taky prizpusobuju, teď už to neřeším u druhého. U prvního jsem pořád hledala, kde dělám chybu, protože jsem poslouchala, že to není normální, musí spát, jinak se mu nevyvine mozek a kdesi cosi. Teď raději nikde moc neříkám, že tenhle spí ještě hůř, nechce jíst a celkově si s ním často nevím rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22864
3.1.25 15:14

Tak já tim, že jsem chodila ven s kočárem velmi často, korigovala jsem spánek tím. Jak se vyjelo, tak se spalo :D
Večer jsem uspávala na 19h, vstávalo se brzy.
Když byla už druhá dcera, byla jsem venku ještě častěji, ráno do školky, pak projít s miminkem, pak rychle oběd, pak letět do školky, pak zas starší spát, pak ven a večer chodily stejně.
Mladší dcera spala ještě po obědě až do nástupu do školy, hrozně to potřebovala, starší spala méně.
A kojila jsem, to se taky uspava jinak než s lahví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
3.1.25 19:47
@citlivaduse píše: Více

Takove kecy. Ja mam obe deti akcni a jedno z nich od pul roku spalo 2krat denne 30 min a vic ani prd. A bylo jedno, zda doma, v kocarku, na strome :lol: Na hlavu bych se mohla stavet a nic, proste ubehlo 30 min a konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10915
3.1.25 20:43
@Wani píše: Více

Jo, já pořád říkám, že i kdybych se doma odrazela usima, vymitala u toho ďábla a kdoví, co ještě, tak ten skrcek prostě spát nebude a nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.1.25 21:13

@Market875
Já bych to asi nechala na ní :) Syn v tomhle věku měl taky dva dopolední spánky cca po půl hodině a odpoledne na procházce vydržel v létě většinou tak hodinu a pak ještě chodil spát po 16h taky tak na půl hodiny - hodinu. Teď má 10m a cca od nějakého 8. - 9. spí dopoledne 1,5 - 2 hodiny a odpoledne na procházce max hodinu. Prostě si to upravil sám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí