Spánek miminka a pláč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
22.12.24 10:11

Spánek miminka pláč

Dobrý den, potřebuji radu malý má 10 měsíců a od září se nám často budí v noci není to hladem to máme jasné, budi se bud po hodině když je lepší den a nebo po 30 min celou noc, ale občas ma šílený histerický pláč který trvá i 40 minut a nejde ho probudit jen pláče nevíme si už rady. Přes den má 2 klidné hodinové spánky. Dr tvrdí že to jsou nocni besy a nedokáže vstřebat zážitky ale mě se to nezdá nemá s tím někdo zkušenost? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Asta135
22.12.24 10:50

Noční běsy to být můžou. Je to prostě taková etapa vývoje a nic moc s tím neuděláš. Buď mu na blízku a snad se uklidnit.

• Citovat
  • Upravit
119
22.12.24 15:53

A to se přes pak budí sám, nebo ho vzbudíš? pokud mu spánek řídíš, zkus mu jeden ze spánku nechat třeba o 15-30 minut delší. Můj syn takto pláče, když je přetažený a denní spánek je nedostatečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
22.12.24 15:57

Můžou to být i zuby. Takhle je to u nás. Syn se tedy z toho pláče kolikrát i pozvrací…Pak ale docela spí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
23.12.24 18:35

Noční běsy jsou u dětí v tomto věku poměrně časté a souvisí s nezralostí nervového systému. Zkus zajistit klidnější večer před spaním, vynechat výrazné podněty, a udržet rutinu. Pokud se to zhoršuje, konzultuj to znovu s lékařem nebo dětským psychologem.

• Citovat
  • Upravit
25.12.24 15:22

Nespavost

Dobrý den, mám půl roční dítě které celý den kňourá a v noci ani přes den nespí, není to intolerance na stravu to máme vyzkoušené. Při spaní v noci sebou háže…má zavřené oči, nevím si rady. Měla jsem to u prvního syna a nikdo mi nebyl schopen pomoci. Máte nějakou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
25.12.24 15:37
@Dadulinika píše: Více

A jak přes den uspavas?
Je nejspíš nevyspalej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
25.12.24 15:42
@Lena127 píše: Více

Pokud to dítě vypadá, že není probuzené, jen rve a nereaguje, tam to s největší pravděpodobností noční desy jsou. Pomůže čas, ono to dost možná souvisí s nedozralou nervovou soustavou nebo kdo ví s čím.
Jinak syn na to trpival a někdy ho trochu zklidnila hudba, ale většinou se tím prostě musel prorvat. Ustoupilo to samo, ani nevím kdy…někdy po roce? Budil se teda v noci dlouho, ale ty desy vymizely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí