Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, máte zkušenost s nějakým podlahářem, který dělá kvalitně vynil v okrese Rychnov n. Kn. nebo Ústí n. Orl.?
Jednáme s jedním, docela z daleka, ale s bohatými zkušenostmi a výbornými referencemi… tak mě napadlo jen porovnat s jinou nabídkou, z bližšího okolí.
Na netu bych jistě našla, ale tohle je rychlejší ![]()
Díky moc ![]()
@bořková nám dělal veškeré podlahy-vynil, koberec Burda Týniště nad Orlicí, neměla jsem problém, mají rodinný obchod podlahy, koberce, látky, záclony+šití,…
@ady01 jo, ještě jsem zapomněla… a podlahové topení pod tím vynilem máte? že prý se pak může teplem rozlézat ![]()
děkuju, proštuduju to ![]()
Já bych doporučila z Letohradu firmu Podlahy Lusk. Majitel určitě své práci rozuměl, byl se u nás osobně podívat, vše vysvětlil, dělá i posudky při reklamacích vinylu, dodržuje veškeré technické postupy. Bohužel cena je tímto trochu vyšší. My se v té době museli rozhodnout pro nižší cenu (Sedláček Lanškroun) a litujeme toho. Práce nebyla precizní a profesionální ani trochu. Ale ve výsledku při rozestavění nábytku práce docela ujde, detaily se ztratí. Jinak podlahovku pod vinylem máme a žádný problém.
Vinyl nám pokládala tato firma : http://www.podlahyficenec.cz/kontakt.php a jsme s jejich prací spokojeni. Můžete se do prodejny zajít podívat i na vzorníky - máme Thermofix. A pod vinylem máme podlahové topení - právě na něj je vinyl nejlepší, protože je tenký a dobře vodí teplo.