Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všichni,chtěla bych moc poprosit o rady a zkušenosti s dětskou postýlkou. Doporučte mi nějakou dobrou a kde ji koupit? A jakou by měla mít velikost 120 nebo 140. Není ta 120 malá? Předem moc díky.
Ahoj,
zalezi v jake cenove relaci se chces pohybovat. My mame snad nejdrazsi variantu, protoze nam ji darovala tchyne (sami bychom na ni nemeli). Stoke Sleepi. Jsem s ni moc spokojena, obrazek najdes na www.stokke.cz
Terik
My zase máme tu nejlevnější (smrková šprušlová s roštěm a molitanovou matrací - v akci v Makru za 850 komplet postýlka matrace) a je super
Jen doporučuji zainvestovat do chrániče matrace - jinak neprohloupíte s žádnou - a třeba si raději schovejte peníze a za dva roky kupte dítku pořádnou postel s roštěm místo válendy
Tu užijete víc a dýl.
L.
My máme tuhle http://www.depemo.cz/sortiment2.php?…
Přijde mi kvalitní, velikost 120 cm určitě stačí. Ty nejlevnější mi přišly, že by se brzo rozpadly.
m,y taky chtěli ušetřit-a že koupíme z Ikei-jenže když jsme jí viděli, tak nám přišla vachrlatá, šprušle úzké, daleko od sebe.
Nakonec máme z Depema(wwww.depemo.cz)postýlku Maja-2550,–
Spokojenost velká-malá v ní spí už rok a půl.
Máme použitou postýlku z MMB, za 500 a je jako nová, aspoň to tak od dveří všichni hlásí. Značku nevím. Investuji jinde, jako jsou boty a autosedačky a tak. . .řešila bych, aby měla posouvací rošt a byla pevná. Takže tak my. . .
Ahojky maminky ![]()
Můžete mi doporučit web, kde seženu dobrou a přitom ne moc drahou postýlku?