Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, jak tu čtu, tak zjišťuju, že ne jen u nás bude ložnice=obyvák se spaním na patře, protože máme byt 2+1. Tomík je ještě malej, takže to chvilku potrvá, než to bude hooodně aktuální, ale už teď mě zajímá, jak vypadá to Vaše spací patro. Jestli jste si třeba nechali dělat něco na zakázku nebo jste jen koupili patrovku… Můžete nahodit nějaké totky na inspiraci? Díky díky.
Tohle by mě taky zajímalo, protože budem v budoucnu řešit ten samý problém…
Ahoj,
my jsme měli v předchozím bytě patro spaní, ale ne pro dítě, ale pro rodiče
Nechali jsme si ho udělat od truhláře na zakázku a ani to nebylo tak drahé.
jéé, ty jsi myslela spaní pro rodiče
ještě mi to při pondělku moc nemyslí …
My jsme spali nahoře už před narozením malého, on pak spal dole v postýlce tak, abych na něj viděla. Blbé bylo časté slézaní z postele na kojení, když plakal apod. Ale mělo to zas výhodu, že se naučil spát sám v postýlce. Nahoru jsme do vzali asi dvakrát ![]()
podívám se doma, jestli nějakou fotku nenajdu
jsem v práci
ale můžeš kouknout na www.truhlarskeprace.cz
to jsou stránky toho truhláře, co nám postel dělal, ty fotky tam jsou docela reálné ![]()
No to truhlarstvi vypada docela paradne, hlavne ta patra!! Bohuzel je to z Brna krapet z ruky
Ale diky za inspiraci, docela to pomohlo!!
Ahojky - docela rada bych oprasila tuto diskuzi - jsme z Brna - aplanujeme si nechat udelat patro - jen netusime - na koho se obratit - pokud mate nekdo tip - diky za nej, klidne SZ! Lucka