Spaní pro rodiče na patro

1938
24.2.08 16:24

Spaní pro rodiče na patro

Ahoj holky, jak tu čtu, tak zjišťuju, že ne jen u nás bude ložnice=obyvák se spaním na patře, protože máme byt 2+1. Tomík je ještě malej, takže to chvilku potrvá, než to bude hooodně aktuální, ale už teď mě zajímá, jak vypadá to Vaše spací patro. Jestli jste si třeba nechali dělat něco na zakázku nebo jste jen koupili patrovku… Můžete nahodit nějaké totky na inspiraci? Díky díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
24.2.08 18:40

Tohle by mě taky zajímalo, protože budem v budoucnu řešit ten samý problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
24.2.08 19:37

Tak mě by to také zajímalo, byt máme taky 2+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
25.2.08 08:50

Ahoj,
my jsme měli v předchozím bytě patro spaní, ale ne pro dítě, ale pro rodiče :D Nechali jsme si ho udělat od truhláře na zakázku a ani to nebylo tak drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
25.2.08 09:00

jéé, ty jsi myslela spaní pro rodiče :roll: ještě mi to při pondělku moc nemyslí …
My jsme spali nahoře už před narozením malého, on pak spal dole v postýlce tak, abych na něj viděla. Blbé bylo časté slézaní z postele na kojení, když plakal apod. Ale mělo to zas výhodu, že se naučil spát sám v postýlce. Nahoru jsme do vzali asi dvakrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
25.2.08 09:06

Escargot: nemas nekde fotku toho vaseho patra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
25.2.08 09:16

podívám se doma, jestli nějakou fotku nenajdu :) jsem v práci :wink: ale můžeš kouknout na www.truhlarskeprace.cz
to jsou stránky toho truhláře, co nám postel dělal, ty fotky tam jsou docela reálné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
25.2.08 18:38

No to truhlarstvi vypada docela paradne, hlavne ta patra!! Bohuzel je to z Brna krapet z ruky :cry: Ale diky za inspiraci, docela to pomohlo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
21.8.08 21:15

Ahojky - docela rada bych oprasila tuto diskuzi - jsme z Brna - aplanujeme si nechat udelat patro - jen netusime - na koho se obratit - pokud mate nekdo tip - diky za nej, klidne SZ! Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí