Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všichni, chci koupit příteli k vánocům deskovou hru, protože tak rádi trávíme večery - milujeme Carcassonne, máme Alias, Monopoly, Česko a Evropu… a chci se zeptat, jestli neznáte nějakou podobnou hru, která vas dostala?
Díky moc.
Mě teda nedostává žádná hra. Já se jdu radši bavit do města než trávit večery u her… ale známí furt básní o Aktivitách a Dostihy a sázky. ![]()
Doporučuji Dixit - výborná hra a vždycky se u toho hrozně nařehtáme…hlavně když se k tomu třeba ještě něco popíjí ![]()
Jambo a Dominion. Vyhoda je, ze su naozaj dobre aj ked hraju len dvaja
Ahoj. My máme rádi Ubongo a Scrabble. Pro více než dva hráče se nám líbí např. RoboRally - dá se tedy hrát i ve dvou, ale čím více lidí, tím lepší.
Příspěvek upraven 19.12.13 v 12:31
Carcassone, Bang!, Studená válka 1945-1989 (což je mimochodem nejlépe hodnocená hra na většině serverů zabývajících se deskovými hrami) a v neposlední řadě dětmi milovaná obstarožní Kamionem po Evropě
@cincula nad tou studenou válkou jsem přemýšlela no - ty to znáš? ![]()
Tak za nás Activity-fakt super a pak se nám moc líbí Osadníci z Katanu. Máme všechna rozšíření a drtíme fakt rádi.
Trans Europa/America, alhambra, poštovní kurýr. Ale všechny tyhle jsou lepší až pro Vic hráčů.
Pro dva je hra Řím, osobně ji neznam ale sestra se švagrem si ji hodně chválí.
Klasika scrabble, podobné ale s čísly je Abaku
Pak doporučuju Ubongo, Activity (lepší pro více hráčů), Da Vinci Code, Genial, Blokus (super jsou všechny varianty, čtverečky, trojúhleníčky, kostky)
Zajímavé jednoduché, ale složité jsou Abalone, Pentago, Rollit (pro 4 hráče, nebo 2 a každý má 2 barvy, ale to už není ono)
Ticket to Ride - stavba železnic po Evropě, máme s manželem moc rádi ![]()