Jak dlouho se doručuje balík?

Anonymní
19.12.13 11:25

Jak dlouho se doručuje balík?

Prosím o anonymitu, chodí jsem dcera občas a nechci aby to věděla.
Objednala jsem si od pána balíček, v pondělí ho dal na poštu a poslal mi číslo zásilky. Od pondělí ale bohužel leží v Praze.

Myslíte, že je reálné že jetě do Vánoc dorazí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
19.12.13 11:29

A co konkrétně ti to píše? Teď to blblo a nezobrazoval se stav balíčků…
Jinak bych řekla, že by dorazit měl, ale rozhodně bych na to nespoléhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
19.12.13 11:32

Ja posilala balik minuly tyden, jen jako cenny balik. A „prijemna“ madam na prepazce na me houkla, jestli vim, ze to pujde tyden. Ze prednost maji baliky do ruky. A fakt jim to trvalo tyden. A byla to mala vzdalenost z Brna na vesnici par km za Brnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
19.12.13 11:39

Já když jsem sledovala minulej týden zásilku podle podacího čísla tak mi to ukazovalo úplný nesmysly. Že zásilka ani neexistuje atd. Nevím no. Pošta by měla normálně fungovat. Nechápu proč by tam ten balík ležel čtyři dny, ale taky na to mají nějakou dodací lhůtu, ne? :think: Co tam zkusit zavolat? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
19.12.13 11:43

Jinak jsem teď za posledních 14 dní naobjednávala minimálně sedet dárků a všechny došly nejpozději do čtyř pracovních dnů. Jak doporučený balíčky tak dobírky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
50186
19.12.13 11:43

Mně v pondělí jeden eshop odeslal zásilku do ruky a dneska jí ještě nemám, naštěstí to není vánoční dárek, tak mi to tolik nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30321
19.12.13 11:45

Tak odemne šel minulý týden doporučený balíček 4 dny. Dneska mi přišel balík do ruky podávaný včera v Praze. Takže může to dojít a nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
19.12.13 11:45

Já včera mela balicek v Praze a dnes mi dorazil domu :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
19.12.13 11:47

Podavala jsem v utery v Praze a zatim nedorazil, ve sledovani zasilek zadny pohyb videt neni :roll: snad to stihnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.12.13 11:51

V pondělí jsme posílala balík do ruky, včera došel a dvě doporučené zásilky, ty přišly snad hned druhej den.

jestli je to obyč balík, tak půjde dýl, teď před vánoci mají docela napilno a nestihaj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
19.12.13 11:51

Pokud nebyl podanej jako balík do ruky, dojít nemusí. U doporučených balíčků pošta negarantuje dobu doručení, takže i když přijde za měsíc, má člověk smůlu (teda tak to říkala ženská za přepážkou manželovi… :nevim: ). Pokud by nedorazil balík do ruky včas, normálně bych to reklamovala… :nevim: U něj člověk platí za to, že tam v určenej den prostě bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.12.13 11:55

V pátek jsem v praze podávala obyč. balíček a včera byl doručen. Doručují teď i o víkendu, tak by se to snad stihnout mohlo.

• Citovat
  • Upravit
35366
19.12.13 12:08

Ja posilala v utery dva doporucene balicky a dve doporucene zasilky.
Obvykle, mimo vanoce, dorucuji doporucene balicky tak tri dny.
Jeden z balicku presto dosel DRUHY den( na druhy konec republiky) Jsem koukala jak blazen. Druhy zatim ani nevyrazil z Prahy. Hledat v tom nejakou logiku je asi zbytecne.
Doporucene zasilky dosly druhy den, jako vzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
19.12.13 12:10

No vzhledem k tomu, že se teď bude doručovat i o víkendu, tak jsou to ještě 4 dny. Já jsem minulý pátek posílala balíček z Moravy do Prahy, obyčejně ne do ruky a tuším v pondělí tam byl. Nejpozději v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
19.12.13 12:13

Je v tom pěkný bordel, mě dneska přišel balík s datem odeslání 9.12. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie