Doporučte výlet na víkend

sunshinegirl
30.7.15 10:53

Doporučte výlet na víkend

Ahoj, prosím doporučte nějaké místo, město, kde se dá něco vidět a zažít. Chceme s manželem zítra odjet, v neděli se vrátit, jen na víkend, odpočnout, načerpat nové síly do běžného života. Kde jste byly a líbilo se vám?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14367
30.7.15 11:02

Všude je krásně a je co vidět. Moravský kras, jižní Morava, České Švýcarsko, Krkonoše, Český Ráj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
30.7.15 11:02

Možná by to chtělo trochu upřesnit, v jakém kraji se hodláte pohybovat.
Nebo alespoň státě. Mě se například tuze líbilo na Sicílii. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
30.7.15 11:04
@Bersaba píše:
Možná by to chtělo trochu upřesnit, v jakém kraji se hodláte pohybovat.
Nebo alespoň státě. Mě se například tuze líbilo na Sicílii. ;)

To je fakt. No na Sicílii si na dvě noci odskočit nehodláme. :mrgreen: Jsme z Jihomoravského kraje, vlastně Moravský kras přímo. Takže ten ne. Jinak nechceme příliš daleko, např. se trmácet přes celou republiku. Jedeme po x letech a mám zánět v rameni, takže bus bude šílenost. Takže někam po Jižní Moravě, Vysočině, Jeseníky, no něco v takovém rozumném okruhu.

• Citovat
  • Upravit
31672
30.7.15 11:10
@sunshinegirl píše:
To je fakt. No na Sicílii si na dvě noci odskočit nehodláme. :mrgreen: Jsme z Jihomoravského kraje, vlastně Moravský kras přímo. Takže ten ne. Jinak nechceme příliš daleko, např. se trmácet přes celou republiku. Jedeme po x letech a mám zánět v rameni, takže bus bude šílenost. Takže někam po Jižní Moravě, Vysočině, Jeseníky, no něco v takovém rozumném okruhu.

co Luhačovice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
30.7.15 11:11

@slavuska1 No ty mne zrovna nenapadly. Tak si píši do seznamu. Odpoledne bude vybírat manžel. Napadly mne Velké Losiny, ale Luhačovice ne, přitom jako dítě jsem byla tam i tam a oboje super. Díky moc :)

• Citovat
  • Upravit
14367
30.7.15 11:26

Tak my jsme teď před 2 týdny byli právě na jižní Moravě-Lednice, Valtice, Mikulov, Pálava..a nádhera.
Nebo Podyjí-Znojmo, Bítov, Vranov.
Vysočina-Třebíč, Telčnabo druhá strana okolo Žďáru nad Sázavou, Litomyšl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K K
639
30.7.15 17:10

Co Viden? Z jizni Moravy to mate kousek.

Udelal bych sobotu Viden, vecer do Bratislavy, tam prespat, v nedeli se kouknout po Blave, obed a po obede domu.

V centru Vidne se naobjedvas za 10 - 12 eur, tj. ca. 300 Kc, takze zadnej horor. Trochu problem je parkovani, lze v centru v podzemnich garazich za ca. 10 Euro/12 hodin, nebo auto nechat nekde u obchodaku a jet metrem, ale jednosmerna jizdenka stoji 2,20 - takze pri dvou dospelich a jizde tam a zpet je skoro levnejsi to parkoviste v centru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
30.7.15 20:20
@K K píše:
Co Viden? Z jizni Moravy to mate kousek.

Udelal bych sobotu Viden, vecer do Bratislavy, tam prespat, v nedeli se kouknout po Blave, obed a po obede domu.

V centru Vidne se naobjedvas za 10 - 12 eur, tj. ca. 300 Kc, takze zadnej horor. Trochu problem je parkovani, lze v centru v podzemnich garazich za ca. 10 Euro/12 hodin, nebo auto nechat nekde u obchodaku a jet metrem, ale jednosmerna jizdenka stoji 2,20 - takze pri dvou dospelich a jizde tam a zpet je skoro levnejsi to parkoviste v centru…

Nemáme auto, jsme staří dobří vlakoví… :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí