Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A neni to fuk? Uz spolu nejste, tak ti muze byt putynka, co si o tobe mysli. Nechapu, proc by na tebe jeho rodice meli vzpominat ![]()
Dozvedela jsem se jeste horsi veci, ale jak se rika, pro kazdyho je nejhorsi to, co se deje jemu
Jeste ze je to za nama ne ![]()
A tebe to po třičtvrtě roku trápí?? Mě by to bylo naprosto šumák co si o mě kdo myslí, vlastně je mi to jedno i teď jestli mě má rodina mého partnera ráda nebo ne, vycházíme spolu a snad je důležitější spíš jaký mám vztah se svým partnerem
hoď to za hlavu
Ahoj, a od koho jsi se to dozvěděla? Od bývalého? Ten může i kecat ![]()
Tak už 3/4 roku spolu, tak proč to řešíš, neohlížej se zpátky, po rozchodu se občas kydá špína a říkají se věci, které mrzí. Né vždy budou z vás přátelé a budete spolu normálně komunikovat jako v americkým romantickým filmu
Tak jestli nemate deti, vykaslala bych se na to. Jestli deti mate a musíte se stykat, uvidíš co bude dal.
@Bibi239
No tak treba proto, ze mame spolu ditko, tak je to babka s dedou?
@Anonymní píše:
@Bibi239
No tak treba proto, ze mame spolu ditko, tak je to babka s dedou?
Tak se ho na to primo zeptej a je to.
V klidu, mě třeba můj bývalý u společných kamarádů hrozně pomluvil (rozešla jsem se já s ním) a pak jsem se to od nich všechno postupně dozvídala, ale je lepší to hodit za hlavu a takovýma věcma si mysl nezatěžovat ![]()
Dobry vecer,
asi pred 3/4 rokem se se mnou rozesel partner. Myslela jsem si, ze me po dobu naseho vztahu jeho rodina mela celkem rada.Ale ted se postupne dozvidam, ze ne.Jeho sestra me pry nemela nikdy moc rada a jeho rodice, ackoliv se rozesel on, si na me dodnes ani nevzpomeli…Stalo se vam to nebo jste se dozvedeli jeste horsi veci? Diky