Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
prosím poraďte, využili jste dnes dopravu zdarma??? Koukala jsem na stránky a tam je psané, že musí být nákup minimálně nad 300,– a když něco objednám, tak stejně platím dopravu, nevíte jak to je??
![]()
Objednala jsem si cca 10 věcí, jen u Dr.maxe to chtělo nákup nad 300, na stránkách konkrétního obchodu je to uvedený. Je tam nadpis dnes doprava zdarma a pod tím mini písmem od částky 300.
No je stránka http://www.dendopravyzdarma.cz/ a tam jsou všechny napsané. Teď jsem něco objednala v Slůně. cz a tam je doprava zdarma, ale třeba je tam Reebok a tam chtějí min 3000,– nevím
![]()
Jo, taky jsem narazila na minimální částku 300,–
Mrzí mě to, těšila jsem se, že objednám jeden dárek, který jsem nikde jinde nenašla, ale poštovným se jeho cena zdvojnásobí. A nic jiného z toho obchodu bohužel nepotřebuju…
@Etcetera78 píše:
Jo, taky jsem narazila na minimální částku 300,–Mrzí mě to, těšila jsem se, že objednám jeden dárek, který jsem nikde jinde nenašla, ale poštovným se jeho cena zdvojnásobí. A nic jiného z toho obchodu bohužel nepotřebuju…
To jo, ale mě jde o to, že na té stránce jsou obchody, které to ani nepodporují nebo co já nevím
nevyznám se v tom!!
Já jsem dnes objednávala (min. objednávka za 300Kč), doprava PPL. Při shrnutí objednávky se mi dopravné zaúčtovalo. Po dotazu v obchodě mi slečna sdělila, že akce platí jen na dopravné Českou poštou. Objednávku mi opravila.
Pokud chcete najít obchody s touto akcí, hledejte na HEURÉKA, u obchodů je cedulka DOPRAVA ZDARMA.
@micelinka píše:
Objednala jsem si cca 10 věcí, jen u Dr.maxe to chtělo nákup nad 300, na stránkách konkrétního obchodu je to uvedený. Je tam nadpis dnes doprava zdarma a pod tím mini písmem od částky 300.
v zahlavi akce pisi, ze je to nad 300kc, takze to chce s tim pocitat
@jizvíková aha, já měla krom toho Maxe všechno nad 300, takže proto jsem si toho nevšimla.
No, mně třeba jeden obchod vyhodil, že sice nad 300 doprava zdarma, ale jak je to do 500 Kč, tak to nebude úplně zdarma, ale jenom za půlku
Takže jsem to zavřela, objednala jinde a tam to fakt zdarma bylo, kurýrem. Takže mám pocit, že si to každý ten obchod vyložil malinko jinak.
TAk já dneska objednávala hned ze třech obchodů a v pohodě. Akorát budu mít výplatu až příští týden, tak jsem myslela, jak to očůrám, nechám si zboží poslat poštou a vyzvednu to až příští týden. No a hned u prvního obchodu byla doprava zdarma jenom DPD.
Jeden balík příjde už zítra, tak musím z účtu nějaký prachy ještě vyškrábnout.
Další balík nevím kdy příjde, ale jelikož je to z Alzy, tak počítám, že to bude taky ještě tenhle týden. Ten třetí budou expedovat až někdy příští týden, tak je to v pohodě.
Mohli by tyhle akce dělat častěji, fakt mi to pomohlo, ušetřila jsem tak čtyři stovky za poštovný. ![]()
Ja si koupila podprdu za 299 a postovne nechteli ![]()
pak jsem koupila plavky
a pak vibrokrouzek
a jsem zcela na suchu
Tak chce to hlídat v konkrétním e-shopu, kde mají to co sháníš. Nechat si posílat mailem aktuální informace a občas se nějaká akce na dopravu ukáže.
Jinak dnes už spousty e-shopů posílají přes různé zásilkovny a uloženky a to bývá za 29 - 39 Kč.
Čekat na jeden den v roce na dopravu zdarma asi není moc ideální
![]()
Jsem se překlikla do jiné diskuze, takže odpověď sem nepatři
![]()