DorJan nebo X-lander

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
TessAg
2.3.11 20:58

DorJan nebo X-lander

Ahojte, vím, že tady je hodně témat ohledně kočárků, ale přece jen…
Poraďte prosím - Dorjan Prestige 2011 nebo X-lander XA 2010 (2011). Co je kvalitnější? Nebo úplně jiný? Na cenu nehledím…
 Díky…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15883
2.3.11 21:25

Radím na 100% X-Lander. Byli jsme v jednom obchodě s kočárky a tam nám docela zkušená paní říkala, že dorjan nééé a to ohledně brzdy a koleček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
2.3.11 21:26

Ahoj kvalitově nevím, mě to vyjde na stejjno. Doma jeden dorjan mám, po třech letech opět těhotná tak bych chtěla nový. Max. spokojenost. Já jsem osobně pro dorjan, má daleko větší korbičku, která je polohovatelná což x.l nemá. Dále sportáček můžeš vozit ve směru i v proti směru. Známá měla x-l a říkala, že už by si ho nevybrala. Ce sprotáčku na malyho neviděla, je menší postavy, u x-l nejde dat sportáček do pravdýho úhlu je to spíš polosed pololeh, takže malej ji dlouho nesedél spříma, nemusí to být kočárkem, ale´...... Malý se ji nevesel do hlubokého kočárku v 5-ti měsících tak musel na zimu do sportáku, což se da rešit pytlem, ale v dorjanovi můžeš dítě pořádně zababušit. JSou to jen moje názory a moje pro a proti ze zkušenosti dvou maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133

Mám asi týden X-lander XA 2011 a jsem moc nadšená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074

Kvalitnější nevím, ale rozměry asi budou hrát své. Mám Dorjan Sport 2010, ne teda Prestige, ale mnohem prostornější korbička než Xlander. I když jsou X krásný kočáry, už na první pohled malinký. Teda, neznám všecky řady:-)
Jestli na cenu nehledíš, jsou určitě kvalitnější (a dražší) kočáry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
valtřinka píše:
Radím na 100% X-Lander. Byli jsme v jednom obchodě s kočárky a tam nám docela zkušená paní říkala, že dorjan nééé a to ohledně brzdy a koleček…

zas nějaká pipka co chtěla prodat dražší kočárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
2.3.11 21:27

Ahoj, tak já se rozhodovala mezi těmito kočárky a nakonec zvítězil X-lander celý velký set a zatím nelituji. Jasně že každému vyhovuje něco jiného, ale já jsem byla z Dorjanu celkem zklamaná :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.3.11 21:28

A hlavně, u Prestige sporťáku je taková nástavba, která vlastně udělá takovou prodlouženou korbičku, což je myslím docela dobré:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.3.11 21:29
EvaG píše:
valtřinka píše:
zas nějaká pipka co chtěla prodat dražší kočárek…

to asi ne, protože tam měla právě i levnější kočárky než je Dorjan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
2.3.11 21:29
Terrad píše:
Ahoj, tak já se rozhodovala mezi těmito kočárky a nakonec zvítězil X-lander celý velký set a zatím nelituji. Jasně že každému vyhovuje něco jiného, ale já jsem byla z Dorjanu celkem zklamaná :nevim: .

můžu vědět z čeho? čistě ze zvědavosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
2.3.11 21:32

Píšeš,že na cenu nehledíš… a co třeba peg perego,casualplay,jane,brio,…atd. www.malvik.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
2.3.11 21:32

Ono asi než takhle je lepší si ty dva kočárky dat k sobě a porovnat, dle termínu porodu, dle tvých potřeb. Záleží jak komu co sedne. Někdo ti, řekne že ten je nejlepší a tobě by třeba víc seděl ten jiný. :nevim:

Příspěvek upraven 02.03.11 v 21:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
2.3.11 21:33

No já si oba kočárky nejdříve vyhlédla na internetu a spoustu o nich načetla, ale když jsem přišla do obchodu, tak mě prostě zklamal. Nějak k nám nepasoval a barvy které se mi na internetu líbily, tak v reálu vypadaly jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
2.3.11 21:36

Já mám vybraný tento. Já doma jeden dorjan mám a mě vyhovoval, ale to je věc vkusu a názoru, viděla jsem ho akortá v této barvě, ale prestige flower.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
2.3.11 21:38

Ahoj já mám dorajn danny sport jsem maximálně spokojená až na ty kolečka a brzdu co se tu píše.Kámoška má x-lender a je mnohem mnohem menší.Pokud bych se měla rozhodnout podle velikosti volím dorjan.Joa jekl tu někdo psal co Jane?Mám ted doma nomad teda sporták a super prostorný,lehký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí