Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
tak my máme dorjan prestige 2010 a zatím jsem spokojená, taky jsem se rozhodovala mezi ním a xlandrem a nakonec zvítězil dojran protože má větší korbu a korba jde dat po i proti smeru jízdy a u xlandru to nejde nevím jak u 2011 a u 2010 ne.
JESTLI SE MŮŽU PŘIPOJIT TAK JÁ MAM X LANDER ALE X RUN(TŘÍKOLKA K BRUSLÍM) JEDINÉ CO MI U X LANDERŮ VADÍ JE POLOHOVÁNÍ ZAD U SPORTÁKU.MUSÍŠ NA TO MÍT DVĚ VOLNÉ RUCE JINAK POMĚR KVALITA/CENA ODPOVÍDÁ
Ono je to těžký protože oba dva kočárky nejsou ty nej, podle toho sedí cena, a každej má svoje mouchy i když je kolikrát nepřiznáme, ale žádný kočárek není dokonalý. ![]()
Ještě měl velkou korbu myslím Firkon Verano. Ale zase prý sporťák nic moc. No, ale na každej kočár se člověk něco dočte, hlavní je asi zkušenost vlastní:-)
jo a ještě k té korbě.Neni velká ale jsou ještě menší.Každopádně si vše vyzkoušej a osahej aby ti to vyhovovalo
maxi cosi je taky hezký kočár, pokud chceš koupit tu trojkombinaci jako že i s autosedačkou tak maxi cosi bude asi nejlepší má kvalitvní autosedačky, kdežto dorjan má takovou obyč.autosedačku
Ono hlavně záleží na tom, kdy mimčo čekáš. Naše malá se narodila teď v lednu, takže velikost korby tak neřešíme a v létě přejdem do sporťáku. Navíc nejdelší dobu tráví děti ve sporťáku a to mi okolí doporučovalo spíše X-lander, ale je to věc názoru.
Prestige, ty jsou nadherný, jestli tak připoj k nám na stránnyk myyslím novy dorjan danny sport.
Termín mám v září… U x-landru mi vadí, že na mimčo ve sporťáku neuvidím…
Terezx píše:
EvaG
A jaký bys doporučila, když ne tyto?
Já si vybrala dorjan, já to myslela tak, že žádný není dokonalý, každá maminka najde chybú na svém kočárku. S kočárky za 30.tis za komplet nemám zkušenosti tak nevím.
Firkon Verano je prý dobrý hluboký kočár, ale jako sporťák děs. Pokud je mimčo větší, tak se tam brzo nevejde. Jinak je pravda, že každej kočár má své +/- a může být sebedražší a profláknutější.
Holky díky, ja byla rozhodnutá pro x-lander, ale právě jsem se dočetla, že není zas tak skvělý. Na pohled moc pěkný, ale mám termín v září, tak aby se mi mimčo v pohodě vešlo s fusakem do korbičky…
PegPerego se mi moc nelíbí, chtěla bych čtyřkolku, velký kola, přední otočný…na Jané jsem taky koukala, ale opět buď malinká přední kola nebo tříkolka.
Jeěte jsem koukala na MaxiCosi…
Jsem vděčná za každou zkušenost.