DorJan nebo X-lander

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1435
2.3.11 21:48

holky já kdybych neřešila penízky tak koupim dva kočáry.klasiku hlubokej a pak sporták.Ted jsem někde viděla retro kočár.No bomba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
2.3.11 21:48

Tak holky díky, asi to vidím na ten Prestige :palec:

• Citovat
  • Upravit
14535
2.3.11 21:49
Terezx píše:
Termín mám v září… U x-landru mi vadí, že na mimčo ve sporťáku neuvidím…

No je tam okénko, ale ty chceš asi vidět celé miminko :think: . No kamrádce mimčo pořád na procházce řvalo a řvalo a přestalo až když sporťák otočili, takže protisměr užili jen s hlubokou korbou :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
2.3.11 21:49

v zíří. to je jak ondrášek, na zimu ho davala do sportáku byl zababušený, ale ona měří okolo 160cm tak na malýho neviděla tak kolikrát js´me ji ho rozptylovali aby nespal. Včera jsme se o tom bavily ´tak říkala, že už by si ho nevybrala, ale to je každýho názor co komu sedne a co upřednostnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5000
2.3.11 21:51

Hoja,
tak já mám X-lander a švagrová Dorjana.
Do XL bych už nešla. Přesně to co píšete: malá korbička, sporťák od sebe a není úplně do lehu ani úplně do sedu a špatné polohování zad. Sporták teda docela dobře skladný do auta.
Dorjan - špatně nafukovatelné kolečka a problémy s brzdami. Jinak parádně veliká korbička, sporťák k sobě i od sebe…

Těchto typů kočárků je hrozně moc, mimo jiné ten Firkon Verano… fakt je jich moc. Ale jak píšou ostatní, ideální kočárek asi úplně není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
2.3.11 21:51
EvaG píše:
ale ona měří okolo 160cm

Já měří taky tak :-(

• Citovat
  • Upravit
1435
2.3.11 21:54

malej je ve sportáku od dubna(tj od 4m) na to že ho nevidim tedy jen přez boudičku jsem si zvykla a on taky.nikdy neplakal když mě neviděl.pořád jsem na něj mluvila a on je spíš strašně zvědavý tak kouká všude. Ale už bych si vybrala asi jiný kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
2.3.11 21:55

Ono asi jak komu co sedne, kolečka mi musel přifukovat manžel, mě to nešlo. To jo, ale on to zvládl. Kamoška zase musela u x-l pořád opravovat kola pořád je měla píchlí nevím kuy jezdila, většinou jsem byli spolu, ale asi měla smůlu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5000
2.3.11 21:58

My je měli píchlé jen jednou, ale to bylo díky prostředí.
Ale mě asi nejvíc vadí to, že je ode mě a ten anised/snileh. Klárka visí přes opěradlo…
Ale teď ji nutím chodit, až mi druhé prtě vyroste z korbičky, budu si pujčovat od sousedky velký kočár. Nechce se mi na zimu dávat do sporťáku… vadilo mi, že si s ní nemůžu povídat a vidět jak reaguje… ale znám spoustu mamin, kterým to nevadi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
2.3.11 21:58

to my měnily jednou duši.Píchla jsem o větev co měla takové ty trny dost dlouhé. Ale duše se zalepila a náhradní vozim sebou.Jinak ty pumpičky co jsou k tomu jsou na ..... (vyhození) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.3.11 21:59

Pravda, kolečko jsme taky reklamovali. Podařilo se nám ho asi přefouknout, naštěstí bez problémů vyměněno (Malvík.cz). A dle rad prodejce (Dara.cz), když jsme sháněli pumpičku na přední kolečka, protože máme starší typ duší:

duši lze nafouknout kteroukoli pumpičkou na kolo, jen musíte duši vyfouknout, ventilek mírně vtáhnout dovnitř, přidržet jej prsty a pak znovu nafouknout. Nyní už máme skladem duše pro pohodlnější nafouknutí a ty mají zahnutý ventilek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
2.3.11 22:01
hofka píše:
Pravda, kolečko jsme taky reklamovali. Podařilo se nám ho asi přefouknout, naštěstí bez problémů vyměněno (Malvík.cz). A dle rad prodejce (Dara.cz), když jsme sháněli pumpičku na přední kolečka, protože máme starší typ duší:duši lze nafouknout kteroukoli pumpičkou na kolo, jen musíte duši vyfouknout, ventilek mírně vtáhnout dovnitř, přidržet jej prsty a pak znovu nafouknout. Nyní už máme skladem duše pro pohodlnější nafouknutí a ty mají zahnutý ventilek.

Díky za info. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.3.11 22:04

Prostě nepřefukovat, někde jsem měla i hodnoty, kolik maximálně, ale kdo z nás má pumpičku s měřákem, že:-) Jestli to byl 1 bar? Abych nekecala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
2.3.11 22:04
EvaG píše:
hofka píše:
Pravda, kolečko jsme taky reklamovali. Podařilo se nám ho asi přefouknout, naštěstí bez problémů vyměněno (Malvík.cz). A dle rad prodejce (Dara.cz), když jsme sháněli pumpičku na přední kolečka, protože máme starší typ duší:duši lze nafouknout kteroukoli pumpičkou na kolo, jen musíte duši vyfouknout, ventilek mírně vtáhnout dovnitř, přidržet jej prsty a pak znovu nafouknout. Nyní už máme skladem duše pro pohodlnější nafouknutí a ty mají zahnutý ventilek.
Díky za info. :palec:

Taky dobrý vědet.

Jinak koukám na ty Jané, ale to je fakt samá trojkolka anebo to má hrozně malinký kolečka vepředu, to asi není moc praktický do terénu

• Citovat
  • Upravit
1435
2.3.11 22:09
hofka píše:
Prostě nepřefukovat, někde jsem měla i hodnoty, kolik maximálně, ale kdo z nás má pumpičku s měřákem, že:-) Jestli to byl 1 bar? Abych nekecala.

manžel dofukuje v garáži malym kompresorem a myslim že na té pneu to je snad i napsané na kolik se má dofukovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí