Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
holky já kdybych neřešila penízky tak koupim dva kočáry.klasiku hlubokej a pak sporták.Ted jsem někde viděla retro kočár.No bomba ![]()
Terezx píše:
Termín mám v září… U x-landru mi vadí, že na mimčo ve sporťáku neuvidím…
No je tam okénko, ale ty chceš asi vidět celé miminko
. No kamrádce mimčo pořád na procházce řvalo a řvalo a přestalo až když sporťák otočili, takže protisměr užili jen s hlubokou korbou
.
v zíří. to je jak ondrášek, na zimu ho davala do sportáku byl zababušený, ale ona měří okolo 160cm tak na malýho neviděla tak kolikrát js´me ji ho rozptylovali aby nespal. Včera jsme se o tom bavily ´tak říkala, že už by si ho nevybrala, ale to je každýho názor co komu sedne a co upřednostnuje.
Hoja,
tak já mám X-lander a švagrová Dorjana.
Do XL bych už nešla. Přesně to co píšete: malá korbička, sporťák od sebe a není úplně do lehu ani úplně do sedu a špatné polohování zad. Sporták teda docela dobře skladný do auta.
Dorjan - špatně nafukovatelné kolečka a problémy s brzdami. Jinak parádně veliká korbička, sporťák k sobě i od sebe…
Těchto typů kočárků je hrozně moc, mimo jiné ten Firkon Verano… fakt je jich moc. Ale jak píšou ostatní, ideální kočárek asi úplně není ![]()
malej je ve sportáku od dubna(tj od 4m) na to že ho nevidim tedy jen přez boudičku jsem si zvykla a on taky.nikdy neplakal když mě neviděl.pořád jsem na něj mluvila a on je spíš strašně zvědavý tak kouká všude. Ale už bych si vybrala asi jiný kočár
Ono asi jak komu co sedne, kolečka mi musel přifukovat manžel, mě to nešlo. To jo, ale on to zvládl. Kamoška zase musela u x-l pořád opravovat kola pořád je měla píchlí nevím kuy jezdila, většinou jsem byli spolu, ale asi měla smůlu ![]()
My je měli píchlé jen jednou, ale to bylo díky prostředí.
Ale mě asi nejvíc vadí to, že je ode mě a ten anised/snileh. Klárka visí přes opěradlo…
Ale teď ji nutím chodit, až mi druhé prtě vyroste z korbičky, budu si pujčovat od sousedky velký kočár. Nechce se mi na zimu dávat do sporťáku… vadilo mi, že si s ní nemůžu povídat a vidět jak reaguje… ale znám spoustu mamin, kterým to nevadi ![]()
to my měnily jednou duši.Píchla jsem o větev co měla takové ty trny dost dlouhé. Ale duše se zalepila a náhradní vozim sebou.Jinak ty pumpičky co jsou k tomu jsou na ..... (vyhození) ![]()
Pravda, kolečko jsme taky reklamovali. Podařilo se nám ho asi přefouknout, naštěstí bez problémů vyměněno (Malvík.cz). A dle rad prodejce (Dara.cz), když jsme sháněli pumpičku na přední kolečka, protože máme starší typ duší:
duši lze nafouknout kteroukoli pumpičkou na kolo, jen musíte duši vyfouknout, ventilek mírně vtáhnout dovnitř, přidržet jej prsty a pak znovu nafouknout. Nyní už máme skladem duše pro pohodlnější nafouknutí a ty mají zahnutý ventilek.
hofka píše:
Pravda, kolečko jsme taky reklamovali. Podařilo se nám ho asi přefouknout, naštěstí bez problémů vyměněno (Malvík.cz). A dle rad prodejce (Dara.cz), když jsme sháněli pumpičku na přední kolečka, protože máme starší typ duší:duši lze nafouknout kteroukoli pumpičkou na kolo, jen musíte duši vyfouknout, ventilek mírně vtáhnout dovnitř, přidržet jej prsty a pak znovu nafouknout. Nyní už máme skladem duše pro pohodlnější nafouknutí a ty mají zahnutý ventilek.
Díky za info. ![]()
Prostě nepřefukovat, někde jsem měla i hodnoty, kolik maximálně, ale kdo z nás má pumpičku s měřákem, že:-) Jestli to byl 1 bar? Abych nekecala.
EvaG píše:hofka píše:Díky za info.
Pravda, kolečko jsme taky reklamovali. Podařilo se nám ho asi přefouknout, naštěstí bez problémů vyměněno (Malvík.cz). A dle rad prodejce (Dara.cz), když jsme sháněli pumpičku na přední kolečka, protože máme starší typ duší:duši lze nafouknout kteroukoli pumpičkou na kolo, jen musíte duši vyfouknout, ventilek mírně vtáhnout dovnitř, přidržet jej prsty a pak znovu nafouknout. Nyní už máme skladem duše pro pohodlnější nafouknutí a ty mají zahnutý ventilek.
Taky dobrý vědet.
Jinak koukám na ty Jané, ale to je fakt samá trojkolka anebo to má hrozně malinký kolečka vepředu, to asi není moc praktický do terénu
hofka píše:
Prostě nepřefukovat, někde jsem měla i hodnoty, kolik maximálně, ale kdo z nás má pumpičku s měřákem, že:-) Jestli to byl 1 bar? Abych nekecala.
manžel dofukuje v garáži malym kompresorem a myslim že na té pneu to je snad i napsané na kolik se má dofukovat