Kočárek - Roan Rocco

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
vercina
28.2.11 22:02

Kočárek Roan Rocco

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s kočárkem Roan Rocco, případně Roan Marita. Rozhoduji se mezi těmito dvěma modely, raději bych Rocco kvůli nižší ceně, a podle popisu na netu jsem nenašla žádné rozdíly. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
597
1.3.11 07:57

Já mám ROAN MARITA a mohu vřele doporučit,je super,velký,krásně houpe,jsme narozeni v srpnu a v pohodě se vlezeme i s fusakem a dekou,určitě v něm dlouho vydržíme.Jen jsem zatím nepoužila sportovní nástavbu tak nemůžu říct,jaká je.Mám 4té dítko a tohle je ten nej kočár jaký jsem měla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
1.3.11 12:47

Ahoj, já mám Roan Rocco, řekla bych, že je to taková očesanější verze Marity, už si všechny rozdíly nepamatuju, ale Marita má polohovatelnou hlubokou korbu, když má třeba miminko rýmu, tak mu mužeš dát výš hlavičku nebo když už je větší tak tam může sedět, což je docela dobré, nejsem si jistá, jestli má Marita přehazovací rukojeť, Rocco to nemá, musí se otočit celá korbička no a taky má proti Maritě docela omezený výběr barev, ale jinak je to bezvadný kočár, má velkou korbu, malá se tam vejde i s pytlem ještě teď a je pěkně houpací, ideální na vesnici do terénu, já ho nakonec také vzala hlavně kvůli ceně, ale jsem s ním moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
1.3.11 14:37

Ahoj, my měli Roan Maritu. S hlubokou korbou jsem byla moc spokojená a doporučuji, ale sportovní nástavba mi vůbec nevyhovovala. Docela těžko se mi s ní zatáčelo, připevnění boudy k sedačce bylo značně neestetické a taky mi chyběla ruční brzda, takže jsme nakonec pořídili jiný sporťák (lehčí, s natáčecím kolem a ruční brzdou) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vercina
3.3.11 12:29

Ahoj, děkuju za odpovědi, asi půjdu kvlůli ceně do modelu Rocco. Šlo mi hlavně o to, aby byl kočárek šikovný do terénu na venkově a to podle různých ohlasů vypadá, že oba modely jsou. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Veruunka
16.3.11 11:00

Roan Rocco

Ahojky, taky hodně uvažuju o Roan rocco přesně kvůli tomu samému. Jsem na vesnici a budu jezdit převážně v terénu. Jediné co mi vadí je, že nemá ruční brzdu, ale v obchodech v mém okolí jsem nenašla podobný kočárek s ruční brzdou. Jsem ráda, že jsem tu mohla najít pozitivní názory na tenhle typ kočárku. Jen mi dost mrzí, že nelze spojit takový kočárek do terénu (bytelný, stabilní) s aretujícími koly, které jsou úžasnou výhodou. Bud si můžu vybrat tak nebo tak. Obě nejde a to mě taky štve, ale nedá se nic dělat. terén je terén :-)

• Citovat
  • Upravit
Veruunka
16.3.11 11:13

Roan rocco

Ahojky, chci si koupit Rocco a chtěla jsem se tě zeptat,ty jsi nebyla spokojená ze sport. sedačkou u Rocca přesně z jakých důvodů? Jak říkáš šlo o estetickou záležitost a i manipulační. Šlo dítě i hůře připoutat k sedačce? O to mi také jde. Abych tam dítě nekšírovala půl hodiny než vyrazíme na procházku a ono se přitom 10× rozbrečelo atd. Znáš to. Taky mám pocit, že i polohování opěrky tady u toho sporťáku je náročnější. Musíš tahat za nějaké kšíry, některé kočárky mají tlačítka a díky nim se opěrka sama polohuje. Děkuju za odpovědi :-)

• Citovat
  • Upravit
Lila1122
24.7.12 16:55

Dobrý den, mám doma kočárek Roan Rocco…Nevíte prosím vás jak se sundavá bouda s hluboké korby na sporotvní verzi? Nikde jsem nic nenašla. Děkuju Veronika

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4