Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jen pro pobavení. Chci koupit muži na Vánoce polštář dormeo. Zvažuji dva typy. Obrátila jsem se na PORADNU web stránek prodávajících dormeo s dotazem. Člověk čeká, že tam bude někdo, kdo ví, co prodává.
Můj dotaz:
Dobrý den, chci se ujistit, jestli to chápu dobře. Polštář dormeo memosan classic je z drtě z PU pěny a memosan ergo je jeden velký kus PU pěny?
Odpověď:
Právě se to snažím zjistit, ale web mi nefunguje, prosím o vteřinku strpení. Děkuji, xxxxx, manažer prodeje
krupice, co to je?
Znáte někdo odpověď na moji otázku. Děkuji
Můžu potvrdit, že memosan je z jednoho kusu pěny, spím na něm už tři roky a jsem spokojená ![]()
@TroisChéris děkuji za odpověď a nepamatuješ si na typ: memosan classic nebo memosan ergo?
Mám ten ergo, takovej ten tvarovanej do dvou oblouků a spí se mi na něm moc dobře. Vybrala jsem si tenhle hlavně proto, že tyto typy polštářů jsou vhodné ke spaní na boku a zádech (kvůli krční páteři mám zakázáno spát na břiše). Ten memosan classic má jako výplň kousíčky pěny a je vhodný i ke spaní na břiše a pro lidi, kteří jsou hodně zvyklí na klasický tvar polštáře. Já jsem si ale odvykla hodně brzo a teď právě nesnáším, když polštář nedrží tvar a těším se pokaždé na ten svůj z jednoho kusu pěny. Snad jsem poradila ![]()