Dort pro roční mimi
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
dort pro rocni mimi
Muze mi nekdo poradit, jakej dort upict pro rocni mimi?:-) Napadl me jen piskoty jabka pudink a ovoce.Ten je teda nepeceny:-) Prijde mi to dost obyc. Nejak nemam inspiraci.Diky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Samet my jsme ho meli a byl super, mlaskali si vsichni vcetne dcerunky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím, že dítěti je to vcelku šumák, jen aby mu chutnalo, a aby bylo z příměřených surovin (věku a stravě dítěte). Takže piškotovo pudinkovo ovocný je dost dobrý - pokud dítě tohle baští.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro dceru jsem dělala 2 dorty.Ten první byl pečený piškot s máslovým krémem, ten teda jedli dospělí. A druhý dort byl pečený piškot v koláčové formě, krém z pudingu a tvarohu, na tom jahody a zalité želé. Dětem to moc chutnalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dite to stejne akorat rozpatla a sni jen kousek, my meli normalni dort, stejne ho snedli dospeli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky m+ to teď čeká. Obyč piškoty, zakysaná smetana, ovoce přes to želé. Udělám to pěkně barevný a svíčku. Sice je to obyč, ale aspoň bude moct taky ochutnat a já to mám taky ráda (tatínek dostane asi čokoládový zákusek z cukrárny
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ja delala nepečený z piškotu, jahod a zakysane smetany a nahoru jedly papir
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala jsem klasický piškotový s máslovým krémem a potažený marcipánem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem oboum dětem dělala k ročním narozeninkám Krtkův dort, je to mňamina a dělali jsme vždy dva, jeden si mohl maloch pěkně ručkama rozhňácat
z toho měli myslím oba větší radost než z toho dortu samotného ![]()
- Citovat
- Upravit
My nechali udelat marcipanovy s postavickami, co ma rad, ten byl hlavne kvuli fotce a pak ho snedli dospeli a jemu jsem delala puding s jablky, nechala jsem to pres noc zatuhnout v male misce, druhy den jsem to vyklepla a dala okolo toho ty nestle susenky (dlouhe piskoty), ovazala jsem ooolo toho modrou masli, nahoru pokrajela jahody a zapichla svicku, to byl ciste patlaci dort a Matyho to bavilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dcera měla také nepečený
a poté měla ještě klasik dort méďu ale ten byl jen pro dospělé:)a syn měl krtkův dort dělán doma, ale ten to stejnak nejedl. on jen mixované ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loudalka píše:
Ahoj ja delala nepečený z piškotu, jahod a zakysane smetany a nahoru jedly papir
Ahoj, muzu de zeptat? Lepila jsi ten papir nejakyym extra jedlym lepidlem, nebo to na to jenom polozila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samet Já malé dělala přesně takový a pro dospělé na oslavu jsem udělala čokoládový. Myslím, že na fondán a marcipán, máslové krémy apod. je v roce ještě čas. Navíc by to byl docela šok, když do toho roka nic takového nedostávala. Ve dvou jsem jí už udělala normální dort akorát jsem máslový krém nahradila šlehačkou, lučinou a tvarohem. Ale už jsem použila barvička a z krému jsme udělali trávu a oblohu a z fondánu na to prasátko Pepu
V tom roce to ještě tak moc nevnímá, takže si jablkama vystačíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samet Ahoj, chceš-li nějaký zdravější, mohu velice doporučit tenhle:
http://www.jimejinak.cz/…rt-s-ovocem/
Pekla jsem v malé formě a bez soli. Měl veeeelký úspěch. Občas ho upeču i teď ke svačině ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit