Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Před pár lety jsem dělala tohohle…v kapsičce měl nakonec strčené peníze. Jsou to upečené pláty korpusu, dotvarované punčovinou a potažené mléčnou hmotou (cukr, suš. mléko, mandlová tresť). U nás jí kupuji hotovou v cukrárně. Tak pokud máš v okolí nějakou větší s vlastní výrobou tak se zkus poptat tam.
@radus2009 pokud moc nepečeš a nemáš teda moc zkušeností možná bych doporučila pořídit si formu ve tvaru krtečka, kdyžtak hodím odkaz. Já mám doma formu pejska a dělala jsem ho už několikrát a u dětí naprostá spokojenost. Tou formou bys zajistila tvar krtečka a pak by si jen zdobila, ať už jen krémem nebo jestli budeš i potahovat.
@YPB píše:a dovedes si predstavit, ze nekdo kraji dort ve tvaru těhotenskeho bricha, nebo mimina? Nebo jsem uz pekla dva penisy
tak to uz mi prijde docela hnusne
@Loudalka píše:
Tady je nas
Ten je moc pekny, barevny a myslim, ze deti to potesi
![]()
@radus2009 píše:
Takze holky, je rozhodnutoudelam sablonu, vyriznu a na miste podle situace se rozhodnu, jestli budu tvarovat brisko nebo ne… mozna bude placaty, mozna vybouleny. Kazdopadne diky za obrazky a za rady. 20.9. sem dam foto
snad se povede
Tak at se dilo podari ![]()
@mischelinmisa píše:
@Sarrrabi Tak psala, že dělala 15 dortů, mě to prostě přijde jednodušší to vyřezat a poskládat, než tak velký plát třeba na třikrát rozkrojit
v druhém tuším příspěvku píše, že moc dostu nedělala a na to jsem já reagovala
vyřezat a poskládat? nevim
to mě teda zase přijde jednodušší to rozříznout, mám dojem že to jde dobře i nití ![]()
Já dělala o víkendu tenhle ![]()
Zakladatelce držím palce, at je dort podle její představy ![]()
@Sarrrabi Každý to vidí jinak a o tom život je ![]()
@mischelinmisa píše:
Já dělala o víkendu tenhle![]()
Zakladatelce držím palce, at je dort podle její představy
@Sarrrabi Každý to vidí jinak a o tom život je
Dort super
![]()