Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Z jineho soudku - neni morbidni krajet krtecka? pro moje kluky teda neni, ale nektere deti jsou citlive ![]()
@Jela je moc peknej, urcite mel uspech
@Jela
kdyz chces delat dortik bez hmoty navrchu, tak jsi si poradila dost dobre. Fakt je hezky a i ja jsem poznala, ze je to krtek ![]()
Já krtka vyřešila takto, i když chápu, že to neodpovídá zadání. Nicméně synkovi se líbil
@Pudloslava Haha, myslím, že děti to berou jinak, když jsem dělala kamarádce dort mašinka Tomáš starší kamarádi se těšili až ho sní ![]()
@Pudloslava píše:
Z jineho soudku - neni morbidni krajet krtecka? pro moje kluky teda neni, ale nektere deti jsou citlive@Jela je moc peknej, urcite mel uspech
a dovedes si predstavit, ze nekdo kraji dort ve tvaru těhotenskeho bricha, nebo mimina? Nebo jsem uz pekla dva penisy ![]()
@Pudloslava u nas je jedno, co se kraji, hlavne, ze je to k jidlu
![]()
@Pudloslava dělala jsem pro kamarádky kluka a první co bylo, že ukousnul krtkovi hlavu ![]()
@pomeranca ten je taky super
nas bude na oslave tak 15 lidi. Budu potrebovat spis ten lity na plech, nez kulaty, aby kazdy mel kousek
@mischelinmisa píše:
@Hanka79 není zbytečné kupovat pro jeden dort formu?
Však se to dá dát dál ne?
![]()
@Sarrrabi Neříkám, že ne, ale přijde mi to zbytečné, může si udělat šablonu. Je to každého věc.
Takze holky, je rozhodnuto
udelam sablonu, vyriznu a na miste podle situace se rozhodnu, jestli budu tvarovat brisko nebo ne… mozna bude placaty, mozna vybouleny. Kazdopadne diky za obrazky a za rady. 20.9. sem dam foto
snad se povede
@mischelinmisa píše:
@Sarrrabi Neříkám, že ne, ale přijde mi to zbytečné, může si udělat šablonu. Je to každého věc.
no já reagovala i na to, že nemá téměř žádné zkušenosti, takže forma je pro začátečníky asi nejvhodnější ![]()
@Sarrrabi Tak psala, že dělala 15 dortů, mě to prostě přijde jednodušší to vyřezat a poskládat, než tak velký plát třeba na třikrát rozkrojit ![]()