Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@radus2009 píše:
Asi bych to prave udelala na plech, vyriznout podle sablony tvar a potahovat postupne mlecnou hmotou. Ja fakt ten fondan nemam rada a figurky mi moc nejdou. Pekla jsem zatim asi 15 dortu a bavi me to
My k prvnim narozeninam taky nechali udelat dvoupatrovy potazeny fondanem a nikdo to nejedl, kazdy to sundal a nechal na talirku…
mne to taky nechutna, k druhym narozeninam jsem udelala dort sama, s maslovopundinkovym kreme a marmeladou a lidi meli boule az za usima… ![]()
@YPB píše:
@Pudloslava da se koupit. Nejlepší zkušenost mam s gelovyma barvama Wilton. Je to pak černočerná
dik, da se to bezne koupit?
@radus2009 píše:
Asi bych to prave udelala na plech, vyriznout podle sablony tvar a potahovat postupne mlecnou hmotou. Ja fakt ten fondan nemam rada a figurky mi moc nejdou. Pekla jsem zatim asi 15 dortu a bavi me to
Asi tak bych to udelala. Muzes na sebe dat dva tři pláty slepene kremem a pak ty odkrojky rozdrobit a smichat s kremem, az vznikne takova nevábna hmota a tou dotvarovat bricho, tvare, zaoblit hrany atd. Pak jeste potahnout trochou kremu a zahladit tim nerovnosti a po ztuhnuti potahnout hmotou.
@Hanka79 Jedly papir by byl asi uplne nejlehci na vyrobu
ale zase to neni podle moji predstavy
http://mojedilo.ireceptar.cz/…-krtecek/vse
Libi se mi tenhle, ale je 3d
@Pudloslava píše:
deti nejsou narocne, ja uz jim tri sezony placam nejaky masiny, jedna hnusnejsi, nez druha a zatim zadna reklamace.
@Pudloslava buď předbarvit kakaem a gelovku a nebo předbarvit kakaem a živočišný uhlí, ale je ho potřeba celkem dost ![]()
Zakladatelko a co si udělat papírovou šablonu a podle ní seříznout korpus? Ale jestli nemáš moc zkušeností, asi to pro tebe bude složitější potáhnout, než klasiku kulatej ![]()
@Hanka79 tak myslim, ze v deseti se mi uz na lasku vykaslou - a ja s ulevou a radosti prejdu na obycejne kulate dorty ![]()
@radus2009 píše:
@Hanka79 Jedly papir by byl asi uplne nejlehci na vyrobuale zase to neni podle moji predstavy
Jasny ![]()
No ten je moc pekny, ale ja bych ho tak pekne ciste neudelala ![]()
@petrul píše:
@Pudloslava buď předbarvit kakaem a gelovku a nebo předbarvit kakaem a živočišný uhlí, ale je ho potřeba celkem dostZakladatelko a co si udělat papírovou šablonu a podle ní seříznout korpus? Ale jestli nemáš moc zkušeností, asi to pro tebe bude složitější potáhnout, než klasiku kulatej
a zivocisny uhli si pripravis jak? a pak to tim uz jen natres?
@Pudloslava Ja myslim, ze se mozna vykaslou i na ty dorty a pujdou po tvrdych darkach…mekky je taky nebudou zajimat ![]()
@Pudloslava píše:
@mischelinmisa a cerna teda je? neni to uz pak desne hnusny?
není to hnusný, musíš použít gelové ne ty préškové, co koupíš v drogerii (ty jsou na bázi soli)
@Pudloslava da, dokonce u nas na malém městě. Ale jestli myslíš běžné supermarkety, tak tam neee…spis nejake cukrarske potreby. Jinak pres internet je to v poho…do 60 kc ale zase postovny no…
@petrul Potahovani bude makacka, zatim jsem prave potahovala jen kulaty a ctverec… to celkem slo, ale desim se toho sloziteho tvaru. Holt to budu muset nejdriv zkusit a jit do toho po hlave ![]()
@Pudloslava nn, rozmlátíš ho válečkem na prášek a pak s tím pracuješ jako s práškovou barvou, takže dát do trošky alkoholu a zapracovat do potahovky
Ale já na cca 0,3 kg potahovky vyplácala snad půl sáčku kakaa a tři tablety uhlí
Jestli máš možnost, kup si gelovku, vydrží hrozně dlouho ![]()
@radus2009 píše:
@Hanka79 Jedly papir by byl asi uplne nejlehci na vyrobuale zase to neni podle moji predstavy
Ja si teda 3D představuju jako normálne stojícího krtka..jako treba plysak…toto bych zaradila do kategorie 2D jen trochu plastický
ne to je jedno, ale takhle bych si to představovala kdyz jsem psala o tom vyriznuti podle sablony a dotvarovani. Myslim, ze to se zkušenostma, co mas hrave zvládneš ![]()