Dorty a zákusky

4246
9.6.11 13:59

Dorty a zákusky

Ahoj holky,
poslední dobou mě strašně zaujali různé dorty a zákusky(semifredda). Hledám někoho, kdo se o to také zajímá, baví ho pečení a podobně. Třeba jen na pokec o dortech a zákuscích, vyměňování receptů a třeba různých rad…
Snad tu nejsem jediná, koho tak nadchly dorty(hlavně ty potahované)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16136
9.6.11 14:06

tak ja se teda přidám do další tvojí diskuze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
9.6.11 14:07

Taky se ráda přidám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.6.11 14:11

ja delala naposledy cheese cake. byla jsem nadšená a všichni strávníci také :) http://www.apetitonline.cz/…w-yorku.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
9.6.11 14:17

Holky, vítám.
Já většinou peču Míša řezy, bábovky milion způsobů a dort se smetanovým krémem, ovocem a želatinou.
Víc toho neumím :mrgreen:
Tchýně má za 2 týdny padesátiny, tak jsem se s příbuznýma dohodla, že něco upečeme, ale samozdřejmě to zbylo na mě, páč nikdo jinej asi nebude mít čas. Tak jí udělám dort s potahovací hmotou, tak jsem zvědavá, jak to dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
9.6.11 14:18

Lucienne: Ten cheesecake vypadá lákavě, dala jsem si ho do záložek, tak se snad taky k němu někdy dostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
9.6.11 14:20

Luci, jaký sýr jsi tam dávala? Lučinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
9.6.11 14:21

Naše nej: kefírová buchta, bábovky, lehká roláda bez mouky, závin, potahované dorty k narozeninám…
Zrovna ted jsem pekla obr prsa šéfovi k narozeninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
9.6.11 14:25
makina píše:
Naše nej: kefírová buchta, bábovky, lehká roláda bez mouky, závin, potahované dorty k narozeninám…
Zrovna ted jsem pekla obr prsa šéfovi k narozeninám.

Na dort s prsama jsem koukala na netu a je to super. Já budu tchíni dělat hranatej dort, bíle potaženej, obmotanej mašlí s pot. hmoty a růžičkama. Ty si taky budu dělat sama. Tu hmotu si kupuješ, nebo si ji vyrábíš? Já ji budu dělat sama, tak jsem na to zvědavá…
Jen tak mimochodem, jak dlouho ta hmota tak vydrží v lednici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
9.6.11 14:31

Lucko, hmotu jsem si vyráběla klasicky z cukru, sušeného mléka, tresti a sirupu, ale ted jsem objevila v MARKS & SPENCER pravý marcipán z madlí a ten mě nadchnul, není tak sladký, výborně se s ním pracuje a řekla bych, že je snad i zdravý :lol:
Na marcipánu je napsaná záruka, hmotu pečlivě zabal do folie a dej do krabky, vydrží tam.

Mmch, jsem zvědavá, jestli se tu zjeví Len-til-kah, ta peče nádherný dorty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
9.6.11 14:34

Makina:Díky, já ji práve budu dělat o pár dní dřív, kvůli růžičkám, aby mi stačily vyschnout. Do obchodu se pro ní nedostanu a ze zásilkovýho ji nechci, tak ji budu muset udělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
9.6.11 14:38

Chystám se i na tyhle čokoládky. Je to jednoduchý a jen při přečtení surovin se mi sbíhají sliny…

http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.6.11 14:43

dělala jsem ze žervé, ale lučina prý taky super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
9.6.11 15:08

Holky tak já se taky přidám jestli můžu!?
ráda peču buchty, bábovky,záviny, dorty spíš nepečené…
Ale teď na to není tolik času…Naposledy jsem pekla buchtu Anču s pudingem a zakysanou smetanou :pankac:

Pieksova.Lucie Míša řezy miluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.6.11 15:10

holky hodte kdyztak odkaz na oblibene moucniky co delate :dance: ja obcas nevim co pect, ale moc rada mam tvarohovou babovku :dance: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí