Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ahoj.
není ten originál levnější?
chtelo by to hlavně zjistit si zákony, hygienu atd. ale přijde mi drahý ![]()
Asi by to nebylo nijak ve velkém, prostě asi tak, jako když na mmb někdo ušije povlečení do dětské postýlky apod.
http://www.akcniceny.cz/…inal-746036/
tady píší 210 kč /kg no budu ti držet palce at to dopadne. mne by se více zamlouvalo domácí cukroví, ale zas to je takova sezoni zaležitost ![]()
Prvně jsem to chtěla péct za 200,–, ale jen ingredience mě vyjdou cca na 105,– + elektřina.
jasne, pokud na to budeš mít odbyt, tak to delej za kolik chces
a už ses nekoho ptala jestli by měl zájem atd?
Já bych asi neváhala,moje ségr apeče takhle dorty a má z toho slušný prachy
Taky není levná ale lidi se vrací rádi,protože je fakt šikovná a dorty má super.Tak do toho jdi ![]()
Liduš88 píše:
Já bych asi neváhala,moje ségr apeče takhle dorty a má z toho slušný prachyTaky není levná ale lidi se vrací rádi,protože je fakt šikovná a dorty má super.Tak do toho jdi
A má živnost? Reklamu nebo jen tak po známých? Hodí se to třeba dát na ten mmb?
Nemá živnost.Dělá to známým,a ti to taky někde řeknou,tak klientelu už má slušnou.Ono to nikde na internet nedávala tak nevím.
davat to nekam na net bych se bala. pry po mimibazaru šli a dávali pokuty ![]()
Tak první dort peču kamarádce na oslavu, tak mi třeba udělá reklamu, pak sestřenici na svatbu, tak to by třeba mohlo jít ![]()
Taky si myslím že budeš mít lepší jen tak po známých a ti tě zas někomu určitě doporučí ![]()
udelej si treba nejaky vizitky at to kamosky a sestrenice rozdaj ![]()
Anonymně, abych si nedělala reklamu.
Chtěla bych péct domácí medovník na zakázku, dort by stál cca 250,– a měl by cca 1200g. Chtěla bych ho nabídnout na mmb a známým, osobní odběr a nebo po městě doručím, myslíte, že je to reálné? Máte některá zkušenosti, rady, tipy?