Dotaz ke mzdě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
22.2.18 10:04
@lavazza2 píše:
Já právníky a účetní obdivuju Z toho se jednomu zavaří závity :D Díky za příspěvek :mrgreen: :hug:

Jo to já taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
22.2.18 10:11

@lavazza2 Ty tam máš ten svátek taky proplacený, v základu, kdybys měla uvedené hodiny i u svátku, tak by to znamenalo, že jsi v ten den pracovala a tudíž to máš zaplaceno 2×. Je vážně možné, že ten svátek se počítá s průměrné náhrady mzdy z předchozí mzdy, což mi tu částku neznáme a tudíž ani nedokážeme dopočítat ;) Řekněme, že kdyby se to opakovalo úplně přesně i za rok, tak už bys ten základ 14 měla, pokud ti zase nepřidá a to já bych ti zase přidání přála :palec: Můžeš se té účetní ale pro jistotu zeptat, jestli ti řekne to samé. Že se ten základ snížil jen kvůli tomu svátku, který se počítá podle staré mzdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
23.2.18 19:53

Tak už se to vysvětlilo, účetní udělala chybu a místo aby počítala vše ze 14000 tak to počítala z původního plánovaného navýšení a to bylo 13500..Moc všem děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
23.2.18 20:01

@lavazza2 No tak super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
23.2.18 20:13

@Syberia Jojo, šéf by na ni celkem naštvaný, protože kdybych se neozvala, tak mi to tak snad počítá do nekonečna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
23.2.18 20:16

@lavazza2 Tak bys na to prisla v unorovy mzde ;) Jestli jsi teda nemela dovcu nebo tak :lol: Abys videla ten zaklad presnej ;) Hlavne, ze se to vysvetlilo a doplati ti to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
23.2.18 20:20
@Syberia píše:
@lavazza2 Tak bys na to prisla v unorovy mzde ;) Jestli jsi teda nemela dovcu nebo tak :lol: Abys videla ten zaklad presnej ;) Hlavne, ze se to vysvetlilo a doplati ti to :palec:

Už se stalo.. ale aspon už chápu svoji výplatní pásku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat