Dotaz na příspěvek na bydlení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Luboš P píše:
„Dokud není výživné soudně dané, tak prostě není. Tečka.“
zalez už do nory, jsi otravnej, mícháš tunu situací a plácáš. Otravuj někoho jiného, třeba to někdo jiný ocení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
@Kralikcek nebyl to doplatek na bydlení?
Je to mozne,ona tehdy byla v spatne situaci a bez domova.Ale co si pamatuju,tak opravdu k tomu potrebovala razitko soudu a cekala na nej a vlastne nemela na bydleni,penize,nic…a da se rict,ze jeste s mokrym razitkem od soudu bezela na urad,ten papir dolozit…
Treba uz je ted mozna jen dohoda a razitko na poste
,nebo mela akorat tu urednici,ktera chtela radeji papir na vic ![]()
Ja jsem taky spise pro ustni dohody,nebo dohody mezi partnery,nac k vsemu soudy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
zalez už do nory, jsi otravnej, mícháš tunu situací a plácáš. Otravuj někoho jiného, třeba to někdo jiný ocení.
Ale to jsi napsala ty, takže plácáš ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, za jak dlouho po změně pritelovo trvaleho bydliště mohu žádat o PnB? Můžu jít hned a nebude se k nám počítat? Má s tím někdo zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daisy90 Nebude se počítat od té doby, co tam nebydlí. Teď je listopad, o příspěvek se bude žádat v lednu, za 4. čtvrtletí / říjen, listopad, prosinec /. Tak v ty měsíce, které tam ještě bydlí, se počítat bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jsem v háji. Takže nekolik měsíců nebudu mít ani na najem. ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daisy90 Tak to já nevím, jestli budeš mít na nájem, ale takhle to je. Čekáš, že za tebe bude platit nájem stát?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@Daisy90 Tak to já nevím, jestli budeš mít na nájem, ale takhle to je. Čekáš, že za tebe bude platit nájem stát?
Stát jsme my.Budeme sponzorovat každého, kdo má soukromé partnerské problémy? Přesně tyto dávky jsou bezedná černá díra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa Já vím, že stát jsme my všichni pracující, co tohle sponzorujeme
Přišla mi vtipná otázka, že jako nebude mít ani na nájem ? A jako kvůli komu? Kvůli tomu, že jí dají dávky až v lednu? Na youtube je úžasný příspěvek spoluoobčana z mého města, kde zcela vážně vysvětluje, on by ten nájem klidně platil, ale když mu nechtějí dát prachy na sociálce, tak jako z čeho to má platit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@Burj Chalifa Já vím, že stát jsme my všichni pracující, co tohle sponzorujemePřišla mi vtipná otázka, že jako nebude mít ani na nájem ? A jako kvůli komu? Kvůli tomu, že jí dají dávky až v lednu? Na youtube je úžasný příspěvek spoluoobčana z mého města, kde zcela vážně vysvětluje, on by ten nájem klidně platil, ale když mu nechtějí dát prachy na sociálce, tak jako z čeho to má platit?
„Sociálna“ je v tomto státě už tolik, že to z některých lidí vychovalo za svůj život neodpovědné líné vyžírky s nataženou rukou ke státu.Platí to jiní.Co je mi do toho, že se nějaká Marie rozešla s Pepou.To je jejich soukromá věc, nevím, proč bych Marii kvůli Pepovi měla sponzorovat bydlení ze svých daní.Marie má rodinu, příbuzné, odtud má přijít pomoc.Když příbuzní nejsou, tak má Marie smůlu a bude si to muset aktivně vyřešit sama.I když třeba pro ni nekomfortně.Pepu si vybrala sama a dobrovolně, tak nese následky svého výběru i s chlupama. Já jí Pepu nenutila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prispevek
Ahoj holky, chci se zeptat jak to chodi s prispevky. Momentálně mi prisel prispevek od socialky 2500,– na bydleni. Ale najem platim 6000,– jsem sama s dcerou (2roky), rodicak beru 4800,– …hmotku mi doplatí bydleni nebo jak to vlastne je? Zadny dalsi příjem nemam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zapotockam Příspěvek je v nějaké procentuální výši tvého nájmu, protože na něj přispívají, neplatí to za tebe celé. Na hmotné nouzi si můžeš taky zažádat, ale kolik to dělá ti taky vypočítají podle příjmů. Musíš mít jako příjem ještě alimenty,ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zapotockam nemáš alimenty a výživné na sebe? Příspěvek na bydlení neplatí celý nájem. To musíš na hmotnou nouzi, tam budeš dokládat majetek, výpisy z účtu, budou pravděpodobně chtít alimenty a podobně. A proč máš tak nízký rodičák? Tak ho navyš, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PnB a PnD
Holky jaké doklady jste odevzdávali pro 3. Kalendářní čtvrtletí? Jsem odevzdávala veškeré podklady za 7 8 9 měsíce a 7mesic už mi neschválili,ok to beru ale ještě mám doložit nějaké jiné prý za Elektřinu a plyn vyúčtování a vodu,což tyto věci mi přišli v únoru max březnu.. žádám si poprvé tak nevím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lara Klara Vyúčtování chtějí doložit a připíšou tam, kdy si ho dostala, když dřív, tak ti ho nebudou do toho daného čtvrtletí počítat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit