Dotaz na příspěvek na bydlení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
13.12.18 12:46

ty máš dost. Nedostaneš nic, protože jsi sám, tudíž máš nízké normativní náklady. Jen kňučíš a děláš čest svému nicku. Pokud jsi pracoval a jsi nemocen, dostaneš nemocenskou popřípadě invalidní důchod. A to nejsou 4000. Tak nekňuč a neútoč jako trapák na jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
14.12.18 14:36

@Curak Moje babicka mela za komunistu jistotu, ze ji nepusti muze z vezeni za nepohodlne politicke nazory a nejistotu, kdy ji zase prijdou domu znasilnit StBaci.

Jestli neumite vyplnit papiry nebo nemate narok a neumite si to zjistit predem, neni to chyba nikoho jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
14.12.18 16:06

@Curak Ne, to mi vypravel tata, ktery tomu jako maly kluk prihlizel. Delnicka rodina, tak odtud vitr vane… No ta se mozna mela dobre ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.12.18 16:49
@Curak píše:
Dočitám se zde same lži o příspěvků na bydlení. Ale realita je jiná. S vlastni skušenosti vim že když opravdu potřebujete tento příspěvek na bydlení tak nedostanete nic pokud nemáte měsíčně vic jak 20.000.kč. Já mám 4.000kč měsičně a platim ze vším 8.000.kč vše jsem doložil jak za vodu plyn elektřinu nájem odvoz smetí a jsem sam. Tak proč tu lžete a pišete o nákej 30%.O cikany a pakaż emgranskou se staraj, vlastni národ nechávají vychcipat. A kolem všeho jaké poniżovani a koukaj všude na Vás jak na odpad. Rad bych si na vše vydělal abych todle ponižování nemusel prožívat na vlastni kůži. Můj zdravotní stav a věk mi to neumožňuje jediné co mi zbejvá ukončit todle trápení. Nechci si tady stěžovat jen poukazují na ty lži co jsou kolem almužny na bydlení. Normální ćlověk nemá nárok na nic. Kurvy stb v politice na úřadech.

příklad slovního a myšlenkového průjmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.12.18 16:49
@rozand píše:
@Curak Moje babicka mela za komunistu jistotu, ze ji nepusti muze z vezeni za nepohodlne politicke nazory a nejistotu, kdy ji zase prijdou domu znasilnit StBaci.Jestli neumite vyplnit papiry nebo nemate narok a neumite si to zjistit predem, neni to chyba nikoho jineho.
:think: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
15.12.18 08:28

@Curak Výplata nebyla každejch 14 dní, byla to záloha a doplatek. Takže v tom žádný rozdíl oproti dnešku nevidím, zálohu si můžeš domluvit i dneska. A od výplaty k výplatě jsme žili taky, na žádné rozhazování jsme teda neměli. V poměru k dnešním platům bylo tenkrát jídlo dražší než je dneska. A na všechno jsme museli dlouho šetřit, absolutně nešlo, abych si šla koupit z výplaty pračku nebo televizi, jako je to dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
15.12.18 10:16

@Curak Někdy si přečti přepočet potravin vůči platu tehdy a dnes. Dneska je to levnější. Barevná televize opravdu nestála 3000kč, stála víc. A navíc nebyla k sehnání. Vše jsme sháněli přes známé. A byt mi nerabuje nikdo ani dneska, nevím, proč by to někdo dělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.18 12:01

Dobrý den, prosím vás, ať nezakládám nové téma. Tak lze požádat v lednu o příspěvek na bydleni a to zpětně za listopat, prosinec? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
19.12.18 12:02

@ver.dvorakova1991 listopat? 8o 8o ano, jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
19.12.18 14:03

v lednu se dokládá příjem za 4. čtvrtletí, takže budete dokládat příjem za říjen, listopad, prosinec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.12.18 12:26

Přispěvek na bydleni

Ahoj moc vas prosim o radu našla jsem jsi byt ale majitel nechce abych se přihlasila chce mi udělat jen přechodni pobyt je mozne pak brat přispěvek na bydleni i kdyz budu mit najemni smlouvu všem předem děkuji za odpovedi ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.12.18 12:27
@danvac píše:
Ahoj moc vas prosim o radu našla jsem jsi byt ale majitel nechce abych se přihlasila chce mi udělat jen korespondečni pobyt je mozne pak brat přispěvek na bydleni i kdyz budu mit najemni smlouvu všem předem děkuji za odpovedi ;) ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
29.12.18 12:43

@danvac Ne, bez TB nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
29.12.18 12:46

@danvac Jinak TB si muzes se smlouvou nahlasit sama, ale majitel o tom bude informovan a nejspis ti pak neprodlouzi smlouvu, kdyz si to nepral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.12.18 12:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat