Dotaz na susičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6024
30.12.14 13:00
@Janina81 píše:
@Vemas
Dělám to podobně, mám syna atopika a i já mám problémy s kůži, takže prášku minimálně a aviváž žádnou.
Ručník namočný v octové vodě mě nenapadl - nesmrdí pak od toho i další prádlo?

ja davam ciste jen ten rucnik namoceny v octovy vode. Zadne dalsi pradlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
30.12.14 13:01

@Meha me to rekli ve specializivanem servisu… Tak nevim :think:
Ale i na pracku se ocet pouziva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.12.14 13:04
@Vemas píše:
@Meha me to rekli ve specializivanem servisu… Tak nevim :think:
Ale i na pracku se ocet pouziva

Já vím, že se ocet používá, ale vyčetla jsem to, co už jsem napsala.
Ale pokud s tím máš dobrou zkušenost, tak proč ne ;).

• Citovat
  • Upravit
3276
30.12.14 13:04

Máme Whirlpool asi 14 dní a to je teda blaho já jsem z ní uplně nadšená. Když byl u nás elektrikář tak říkal, že mají sušičku s pračkou dohromady a že je to opruz protože jim zůstávají ty cucky ze suchýho prádla i v bubnu a nabaluje se to i na to vypraný prádlo a mají i větší spotřebu vody, protože ta sušička ještě bere vodu na ochlazování asi motoru nebo nevim čeho. Ale třeba mají nějakej starej model to nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
30.12.14 13:06
@Meha píše:
Já vím, že se ocet používá, ale vyčetla jsem to, co už jsem napsala.
Ale pokud s tím máš dobrou zkušenost, tak proč ne ;).

susicka funguje :-D ne vazne je to pres rok co byla v oprave a jednou cca za 6mesicu tam dam rucnik namoceny v octove vode. A dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
30.12.14 13:40

Máme susicku Miele, suší perfektně. Ma výborně vyřešeny filtry na prach, jenom vezmu vysavač a za 3 vteřiny je vyčištěno. Sama si vypočítává čas na sušení, aby prádlo nebylo přerušené, ale bylo tak akorát, a nemuselo se zehlit. Jenom to vyndat na raminka a odnest do skříně. Plus ma držák na vůni. miluju ji a je to moje nejlepší kamarádka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
30.12.14 13:44

@MadGirlNancy jaký máte, prosím typ? My máme Siemens a jsem hrubě nespokojená, už dvakrát během roku a půl ucpana, údajně samočistíci systém nečistí a to stála přes 20.000. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.12.14 13:46
@janpes píše:
@MadGirlNancy jaký máte, prosím typ? My máme Siemens a jsem hrubě nespokojená, už dvakrát během roku a půl ucpana, údajně samočistíci systém nečistí a to stála přes 20.000. :cert:

Já mám Siemens rok a vše v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
3089
30.12.14 13:47

Siemens iq700 nekupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
30.12.14 13:49

Máme i pračku stejné značky, ta je super, dávkuje si sama prášek, ale sušička se nepovedla. Servisman ze Siemens nám mezi řečí sdělil, že je to hodně poruchový typ sušičky, zě je hodně stížností a reklamací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
30.12.14 14:31

@janpes
máme známého servisáka a ten říkal, že paradoxně je nejvíce reklamací na Bosch, Siemens a LG. Pracují na stejné technologii samočistícího čištění. Po roku se samočistící kondenzát zanese a je problém. Musí do servisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
30.12.14 15:17

A pokud můžu radit, tak vybírej zté střední cenové roviny nějakých 13.000 a výš. Protože u těch levných ti ubydou sušáky po bytě, protože sušička vysuší, ale to je tak vše-prádlo je zmačkané, jako z kozí řitky. A když už pořizovat sušičku, tak at sní odpadne i žehlení.!To byl múj hlavní požadavek, protože žehlení nesnáším a mám ktomu 3.děti. :-)
Vybírej kondenzační sušičku s tepelným čerpadlem. To ti ušetří i ohledně spotřeby energií. Já koupila Electrolux EDH3386 GDW a jsem strašně spokojená. Má senzor vlhkosti a podle toho si zkracuje dobu sušení prádla. Prádlo mám vždy vyždímané na 1200 otáček. A na čištění mám jeden hlavní filtr, který čistím po každém sušení a pak dva spodní, které se mají čistit každé třetí sušení. Ale všechny tři jsou otázkou okamžiku, protože je vezmu propláchnu pod tekoucí vodou a mám hotovo a můžu pokračovat v sušení. Zabere to minutu času. Napřed jsem se rozmýšlela nad AEG protože mám pračku AEG a jsem sní velmi spokojená. Ale sušičkou mě zklamali tím, že holky v diskuzi psaly, že musí ten spodní filtr vyšpárávat nečistoty špejlí, tak to mě odradilo. Kdyby tě ještě něco zajímalo, tak se ptej. Ten typ Electroluxu, co jsem ti sem napsala, tak si přečti o ní i recenze na heurece. To mi také pomohlo při výběru. A můžv říci, že jsem spokojená po všech stránkách, nemám jedinou výtku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
30.12.14 16:02
@janpes píše:
@MadGirlNancy jaký máte, prosím typ? My máme Siemens a jsem hrubě nespokojená, už dvakrát během roku a půl ucpana, údajně samočistíci systém nečistí a to stála přes 20.000. :cert:

Máme tuhle http://www.miele.cz/…dla-1575.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
30.12.14 16:09

@MadGirlNancy T7950 má držák na vůni? Doprčic teď jsem volala do obchodu a rušila objednávku na vůni, protože jsem si myslela, že jsem se spletla v modelech. Nikde o tom nic nepíšou.

• Citovat
  • Upravit
26250
30.12.14 16:09

Mame Bosch a spokojenost.

Doporucuju koupit stejnou kapacitu pracku i susicku. A oboji zvlast - ty 2v1 jsou nekvalitni a spotrebuji hodne vody. Jednou jsem slysela prirovnani, ze si clovek taky myje hlavu samponem a pak tam da kondicioner, nepatla to dohromady. Jinak mrkni asi na dtest, nedavno tam testovali susky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák