Dotaz na susičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1510
30.12.14 12:29

Dotaz na susičku

Dobrý den. Mám dotaz jakou màte sušičku a zkušenosti s ni. Zda sušičku z pračkou nebo zvlašt a zda je prádlo dokonale suché či dosušujete? Děkuji mnohokrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
905
30.12.14 12:35

Rozhodne pokud dovoli prostor tak zvlast. Kvuli vetsi kapacite pradla a taky muzete susit a prat zaroven. Mame bosh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
30.12.14 12:36

Mám zvlášť sušičku a pračku. Z důvodu úspory místa sušičku na pračce pomocí zajišťovacího panelu (měly by mít oba spotřebiče stejné rozměry a nejlépe stejná značka).
Volila bych zvlášť sušičku, kombinace nejsou většinou moc povedené. A hlavně třídu A. Jinak se nedoplatíte.
My máme Bosch, ale ač suší dobře a jsem s ní strašně spokojená, nedoporučila bych jí dále. Má tzv. samočištění a to se po pár letech ucpává (máme se to udělalo po 3 letech a oprava za 3 tisíce). Kdežto třeba AEG to nemá, musíš čistit sama prachový sběrač a tento filtr plus vylívat vodu. Takže za mě asi AEG nebo LG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
30.12.14 12:39

Mám zvlášt LG, měla jsem AEG. Mamka má kvůli místu s pračkou. Určitě je lepší zvlášť. Míň žere, nepotřebuje k chlazení vodu, nacpeš do ní obsah celé pračky a díky většímu bubnu nehrozí tolik mačkání a nedosušování. Akorát jí musíš mít kam dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
30.12.14 12:43

Ja mam siemens. Pracka i susicka jsou ze stejne rady. Spojene „mezikusem“
Problem jsem mela, ze se ucpal nejaky smejd a pradlo nesusilo.
Bylo mi receno, ze se zanesla naka trubka. (Pry kdyz clovek dava vic prasku, tak to zanasi susicku) a uplne nejhorsi jsou pry kapsle. Takze prasku opravdu malinko a je to ok ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.12.14 12:49

Já mám zvlášť sušičku a pračku, oboje značky Siemens, jsou spojené mezikusem s výsuvem, což je super věc, můžeš si na to odložit prádlo.
Prádlo je suché, dávám rovnou do skříně, tedy samozřejmě záleží, jaký si nastavíš program.
Nejdříve se mi prádlo zdálo jakoby vlhké, ale bylo to tím, že to prádlo je teplé, tak to tak působí, ale je suché ;).

• Citovat
  • Upravit
5842
30.12.14 12:52

Mame AEG lavatherm, nejaky protex plus, Sensi dry, dlouho jsme vybirali. Rozhodne zvlast susicku a zvlast pracku, u nas to stoji na sobe spojene mezikusem. Pradlo neni treba dosusovat, samozrejme zalezi na volbe programu…to jsem se musela zpocatku naucit. Mame susicku pres rok a max. spokojenost, dekuji za ni denne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
30.12.14 12:53
@Vemas píše:
Ja mam siemens. Pracka i susicka jsou ze stejne rady. Spojene „mezikusem“
Problem jsem mela, ze se ucpal nejaky smejd a pradlo nesusilo.
Bylo mi receno, ze se zanesla naka trubka. (Pry kdyz clovek dava vic prasku, tak to zanasi susicku) a uplne nejhorsi jsou pry kapsle. Takze prasku opravdu malinko a je to ok ;-)

Siemens a Bosch jsou vlastně jedna firma, takže mají stejnou technologii. To samé řekli mámě: že používá moc aviváže, nekvalitní prášek. Ale dle mýho je problém v tom, že to nejde vyčistit samo.
Ale až na tohle jsem s Boschkou spokojená. Prádlo není zmačkané.

Jediné podle čeho bych se neřídila je počet programů, nevím jak ostatní, ale já si oblíbila dva a ty střídám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.12.14 12:54
@Janina81 píše:
Siemens a Bosch jsou vlastně jedna firma, takže mají stejnou technologii. To samé řekli mámě: že používá moc aviváže, nekvalitní prášek. Ale dle mýho je problém v tom, že to nejde vyčistit samo.
Ale až na tohle jsem s Boschkou spokojená. Prádlo není zmačkané.Jediné podle čeho bych se neřídila je počet programů, nevím jak ostatní, ale já si oblíbila dva a ty střídám.

Přesně tak, já 90% prádla jedu na jeden program ;).

Mám Siemens a zatím žádný problém, tak uvidíme do budoucna.

• Citovat
  • Upravit
6024
30.12.14 12:55

@Janina81 ono predejit tomu jde i tak, ze das susit rucnik namoceny v octove vode. Ten ocet, ze pry rozezere ty usazeniny.
Prasek mam dobry, davam ho min a je to ok. Avivaz nepouzivam, davam do susicky ty ubrousky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
30.12.14 12:57

@Vemas
Dělám to podobně, mám syna atopika a i já mám problémy s kůži, takže prášku minimálně a aviváž žádnou.
Ručník namočný v octové vodě mě nenapadl - nesmrdí pak od toho i další prádlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.12.14 12:59

@Vemas Já jsem četla, že se ocet vůbec nedoporučuje, že narušuje hadice a ty gumové součásti, tak nevím :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
6024
30.12.14 13:00
@Janina81 píše:
@Vemas
Dělám to podobně, mám syna atopika a i já mám problémy s kůži, takže prášku minimálně a aviváž žádnou.
Ručník namočný v octové vodě mě nenapadl - nesmrdí pak od toho i další prádlo?

ja davam ciste jen ten rucnik namoceny v octovy vode. Zadne dalsi pradlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
30.12.14 13:01

@Meha me to rekli ve specializivanem servisu… Tak nevim :think:
Ale i na pracku se ocet pouziva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.12.14 13:04
@Vemas píše:
@Meha me to rekli ve specializivanem servisu… Tak nevim :think:
Ale i na pracku se ocet pouziva

Já vím, že se ocet používá, ale vyčetla jsem to, co už jsem napsala.
Ale pokud s tím máš dobrou zkušenost, tak proč ne ;).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák