Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
jdu si k Vam pro radu.. snazime se s pritelem, o miminko asi uz 4 roky. Na vysetreni jsme uz byli obcas me potrapi cisty a menstruace taky zlobí. Ale k veci posledni dva týdny me pichá v pochvě jakoby zevnitř, pobolívá me podbřišek a k tomu se jeste pridala bolest prsou
. Prvni co me napadlo je udelat si testik, ale bohuzel dve // carky se nekonali. Tak se chci zeptat ma nekdo zkusenosti?
uz jsem se naletala k gynekologovi dost tak proto se ptam tady
chvilkami se mi honi v hlave ze jsem na ten test asi sla moc brzy. ![]()
@Simia2 Na gyndu bych zašla pro svůj klid v duši ![]()
4roky???Uff, my rok a jsem z toho zničená, nešťastná
a jak to zvládáte vy?
Ahoj holky ja me skoncila ms 28.1 a 30.1. Jsem spunila a od te doby ne porad picha v podbrisku a nekdy i krece u dr sem byla v pondeli a nc nevydel poradte… O mimnko snazine od kvetna kdy sem potratila asi m to neni prano… ![]()
A prsa me boleli skoro dva mesice jsou jeste citliva pobolivaji ale ne tolik… A jak se projevuji cysty?
@IrenaKřížová někdy to hodne zamrzí, ale říkáme, že co má přijít přijde.. jen nevím jal dlouho mě to bude bavit si tohle říkat. Přítele to někdy zamrzí chtěl by už honem honem
@IrenaKřížová samovolný potrat. Veř tomu, že až to budeme nejméně čekat příjde to ![]()
@Simia2 ty jsi skvělá
tolik optimismu bych chtěla taky mít. i já mám za sebou SP, ale bylo dost brzo 6.tt
@IrenaKřížová Děkuji
budeš Mít uvidíš! Ono to zamrzí to víš.. ale musíš si říct že bude lépe
Ale i na mě občas spadne smutek ale jsem pyšná teta takže si to nějak kompenzuji ![]()
@Simia2 ahoj jak se ti projevuji ty cysty to bricha neustava a ani nemuzu uz rychle chodit… nwm jestli treba je to zacatek tehu ale fakt to nekdy boli jak cert
@Simia2 nooo tak doufám
ted mi dr nasadil nake prašky tak snad se zadaří