Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky vše moc zdravím, s manželem se 6 měsíců snažíme o druhé dítko.. Beru už třetí měsíc Clostilbegyt.. A nyní mi dr. doporučil vitamíny femibion 1. Pomohl Vám? Či zda-li máte nějaký osvědčené vitaminy pro mě a pro manžela? Děkuji za odpověďi
![]()
@SabiProcházková Přiznám se, že nechápu, proč do sebe po třech měsících snažení pereš hormony. Ty máš nějaký zdravotní problém?
Vitamíny jako takové k otěhotnění nepomůžou, ale můžou pomoci ke zlepšení spermií u chlapa (selen, zinek) a zabránit vývojovým vadám (kyselina listová pro tebe).
@Svistice od té doby co beru clistiku mám pravidelnou MS, a hlavně ovulací.. Tu jsem do té doby neměla!
.
@Svistice od té doby co beru clistiku mám pravidelnou MS, a hlavně ovulací.. Tu jsem do té doby neměla!
. @Svistice Tři měsíce jsme se snažila s manželem a nic, a po třech měsících jsem zašla za dr. se poradit a on mi řekl, že nemám vůbec ovulku
Ja femibion doporucuju. Verim ze hlavne i diky nemu se nam povedlo posledni ivf.
@Svistice tento měsíc mám naposledy hormony, a pokud neotehotnim mám jít i s manželem na vyšetření :
Já brala akorát před početím (ani ne jeden měsíc) listovku od Elastiq a 1× jsem si udělala kontryhelový čaj.. Měla jsem trošku rozhozenou MS, tak jsem si to chtěla srovnat Gynexem, ale k tomu už nedošlo.. Tak držím pěstičky… ![]()
@SabiProcházková dobrý je inofolic nebo nosifol. Je to podobné, inofolic levnější, nosifol chuťově lepší ![]()