Volně prodejné přípravky na podporu otěhotnění

Anonymní
11.2.16 13:42

volně prodejné přípravky na podporu otěhotnění

Jaké volně prodejné přípravky na podporu otěhotnění doporučíte? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.2.16 13:43
@Anonymní píše:
Jaké volně prodejné přípravky na podporu otěhotnění doporučíte? :)
žádné, nejsou třeba.. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
11.2.16 13:43

Kamarádky si chválily Gynex, já osobně stihla vyzkoušet jenom kontryhelový čaj :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
11.2.16 13:46

@martina.se Někdo je nepotřebuje, ale někdo bohužel jo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
11.2.16 13:46

Mě pomohl po 4 letém snažení až inofolic. Začala jsem ho brát cca koncem srpna a v říjnu už jsem měla pozitivní test.
A to mi k těhotenství nepomohl ani clostilbegyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
11.2.16 13:48
@Anonymní píše:
Jaké volně prodejné přípravky na podporu otěhotnění doporučíte? :)

To asi záleží, jestli se teprve začínáte snažit nebo už to nějakou dobu zkoušíte. Kolik je ti let, příp. zda máš nějaký problém - s ovulací, délkou cyklu atd.

Minimálně je doporučována kyselina listová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.16 13:50
@Majdina82 píše:
@martina.se Někdo je nepotřebuje, ale někdo bohužel jo :?

já se modlila 8 let, a tyhle volně prodejné věci jsou o ničom :nevim: jako možná kontryhel, ale jinak nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
11.2.16 13:51

Ja brala calibrum babyplan a pila jsem k tomu inofolic. Do 2-3 mesicu jsem byla tehotna.. (Kdyz jsem nic nebrala tak nam to trvalo 7mesicu a nakonec potrat a u druheho podobne, dlouhe snazeni a potrat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.16 13:56

Snažíme se druhý měsíc je mi 31. Cyklus mám pravidelný. ovulaci jsem si zatím nehlídala. V prosinci jsem vysadila HA MS jsem měla 3 den po dobrání další MS po 33 dnech. Žádné problémy nemám. Spíš tomu chci trošku pomoct.

• Citovat
  • Upravit
1205
11.2.16 13:56

@martina.se já teda nesouhlasim. Kdybych nezačala brát inofolic, tak teď fakt těhotná nejsem. Cykly jsem měla dlouhé 60 dní, po inofolicu hned první cyklus 28 dní, další už se ms nedostavila. Clostil se mnou nehnul, gynex se mnou nehnul, kontryhel taky ne, jen ten inofolic okamžitě. Zálěží na tom, jaká je příčina neplodnosti. U mě bylo nedozrávání vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
11.2.16 13:57

Anonymní být tebou bych brala jen čistě kyselinu listovou, to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.16 13:58

Taky od toho nečekám žádné zázraky. Zatím beru kyselinu listovou. spíš ne zajímá jestli tomu můžu aspoň nějak trochu pomoct.

• Citovat
  • Upravit
72725
11.2.16 13:59
@Ajma píše:
@martina.se já teda nesouhlasim. Kdybych nezačala brát inofolic, tak teď fakt těhotná nejsem. Cykly jsem měla dlouhé 60 dní, po inofolicu hned první cyklus 28 dní, další už se ms nedostavila. Clostil se mnou nehnul, gynex se mnou nehnul, kontryhel taky ne, jen ten inofolic okamžitě. Zálěží na tom, jaká je příčina neplodnosti. U mě bylo nedozrávání vajíček.

jasné, to chápu. Ale zakladatelka nenapsala, že má dlouhodobé problémy atd.. předpokládala bych tedy, že dotaz je směřován tak, co má brát, aby co nejrychleji otěhotněla. žena bez problémů nepotřebuje skutečně nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.2.16 13:59

Gynex, Femibion a bylinkové čaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.16 14:00
@Anonymní píše:
Snažíme se druhý měsíc je mi 31. Cyklus mám pravidelný. ovulaci jsem si zatím nehlídala. V prosinci jsem vysadila HA MS jsem měla 3 den po dobrání další MS po 33 dnech. Žádné problémy nemám. Spíš tomu chci trošku pomoct.

pak opravdu nepotřebuješ vůbec nic.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital