Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se já v tom právě hned problém viděla, protože mě osobně po krátkém snažení nenapadlo tomu nějak pomáhat
.
@Ajma píše:
@martina.se já v tom právě hned problém viděla, protože mě osobně po krátkém snažení nenapadlo tomu nějak pomáhat.
já už jsem taky asi zblblá, protože toto fakt nechápu.. mám druhé po 8 letech, takže pro mne někdo, kdo sotva vysadil HA, je nepochopitelný - čemu chce pomáhat
a fakt si myslím, že když nejsou žádné problémy, tak si hned něco kupovat, je hloupost..
@Anonymní píše: Člověk chce poradit a jediné čeho se dočká tak jen rýpání
To neni rýpání. Ale je ještě brzy na přemýšlení, co nakoupit v lékárně. Jak jsem psala, kup si obyčejnou listovku, ta se doporučuje užívat 3 měsíce před otěhotněním a pak se pokračuje po celý první trimestr. To momentálně opravdu stačí. Preparáty na podporu otěhotnění bych řešila nejdřív po půl roce snažení
.
Mně pomohl Nosifol a ovulační testy (bez nich jsme se nejvíc snažili učebnicově v půlce cyklu, a ejhle, ovulace 25.den cyklu, kdy vůbec být nemá).
Za mě gynex a inofolic, nevím teda co z toho pomohlo ale po prvním měsici užívání jsem otěhotněla.
Co se týče tady těch doplňků, tak jsou všechny na stejné úrovni nebo je lepší pořídit nějakou konkrétní značku?
@Janka50 Ono to jde všechno hodně dopředu a brala jsem ten co je takový nejaktuálnější, a to superfolin
(www.chytre-miminko.cz)