Půjčí mi někde, když mám exekuci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kristinka9
6.3.20 19:52

@j.a.n.i1 ano pujde do insolvence Ale jeste predtim si chce vzit pujcku pouze na auto aby mohl jak jezdit do prace. Kdyz me neznate nepiste tady sracky ze mam pouzivat mozek.

• Citovat
  • Upravit
Kristinka9
6.3.20 19:53

@tini Jeste napisete lidmi jako jste vy, tak ted jsem se malem pocurala smichy 😂

• Citovat
  • Upravit
101713
6.3.20 19:54
@Kristinka9 píše:
@j.a.n.i1 ano pujde do insolvence Ale jeste predtim si chce vzit pujcku pouze na auto aby mohl jak jezdit do prace. Kdyz me neznate nepiste tady sracky ze mam pouzivat mozek.

Na to tě člověk nemusí znát, na to stačí číst tvoje příspěvky, které jsou naprosto mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kristinka9
6.3.20 19:55

@jahuhudka pokud znate brigadu kde mi daji dopredu 15tisic s tim ze si to odpracuju tak mi ji tu napiste dekujuuu

• Citovat
  • Upravit
32138
6.3.20 19:56

@Kristinka9 Další, který si naseká dluhy a platit je nehodlá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
6.3.20 19:57

Legálně takovému člověku nikdo půjčit (byznisově) stejně nemůže. Takže všechno to jsou jen řečičky a poskakování okolo. Jedině lichvář, nebo dobrodinec, nebo někdo se slabším úsudkem půjčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kristinka9

@j.a.n.i1 piste konkretneji, jak mimo? Soudite cloveka podle psani? Pak, kdo je to mimo. Hold dnesni doba socialnich siti. S vama bych si teda chtela popovidat, pani dokonala.

• Citovat
  • Upravit
101713
@Ivan PPZ píše:
Legálně takovému člověku nikdo půjčit (byznisově) stejně nemůže. Takže všechno to jsou jen řečičky a poskakování okolo. Jedině lichvář, nebo dobrodinec, nebo někdo se slabším úsudkem půjčí.

Myslíš daruje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
6.3.20 20:01
@Kristinka9 píše:
@Proto02 dalsi takovy. Tu maji lidi hodne nudny zivot. Pokud neznate, tak skoda casu odpovidat. Nejde ani o me a hned me odsuzujete, a ano rodice na me pysni jsou, dekuji

Rodiče jsou na tebe pyšní, protože máš exekuce a sháníš další půjčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
6.3.20 20:02
@Kristinka9 píše:
@j.a.n.i1 piste konkretneji, jak mimo? Soudite cloveka podle psani? Pak, kdo je to mimo. Hold dnesni doba socialnich siti. S vama bych si teda chtela popovidat, pani dokonala.

Já s tebou tedy ne, stačí mi číst to, co píšeš, opravdu to nemusím mít ještě naživo. A jen tak mimochodem brát si půjčku s úmyslem jít do insolvence je úvěrový podvod, takže kdybys měla něco v hlavě, tak to nebudeš veřejně roztrubovat na netu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
6.3.20 20:03
@Kristinka9 píše:
@jahuhudka nejde o me!!! To tady clovek musi napsat cely pribeh aby jste byli schopni odpovedet normalne, kdyz neznam, tak se zdrzim komentare. Ja jsem student a nemam ani debilni pausal jsem uplne cista.ale dekuji vam za vas cas😉

Jestli nejde o tebe a máš toho člověka aspoň trochu ráda, tak mu vysvětli, že to je další skok do pekla. Jestli nejsi negramotná, tak to přece není těžké pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
6.3.20 20:05

Zakladatelko a vas na te Vysoke skole zivota neuci aspon nejaky zaklady financni gramotnosti? :think: Ja fakt neverim tomu, ze nekdo kdo bude mit za par let VS diplom ma pocit, ze nejlepsi reseni neplacenych exekuci je dalsi pujcka…ze ty nas tady vsechny lakujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
6.3.20 20:13
@Kristinka9 píše:
@jahuhudka pokud znate brigadu kde mi daji dopredu 15tisic s tim ze si to odpracuju tak mi ji tu napiste dekujuuu

Proč dopředu makej jak šroub za 14 dnů máš vyděláno.

• Citovat
  • Upravit
Kristinka9
6.3.20 20:14

@Monchichik jak vite ze nehodla? Psala jsem snad ze pujde do insolvence tam si je zaplati, dokonce preplati. A nejsou to jeho nasekane dluhy, ale jeho matky co byla gemblerka prohravala penize a pak mu hrala v 18letech na city ze je vyhodi z bytu, ze nema na najem, i pres to ze nesouhlasil, tak ho stejne „premluvila“, je to prece jeho matka, mel mladsi sourozence a nechtel aby skoncili vsichni na ulici. Potom mu matka tvrdila ze mu to plati, samozrejme neplatila. Ano byl v te dobe blby, mel cerstve 18. Tohle se prosim opakovalo 3×.Kdyz o tri roky pozdeji nastoupil do prace, tak mu chodili minimalni vyplaty, bylo mu to divne tak sel na uctarnu a, tam zjistil od pani ucetni ze mu je stahovana exekuce. Zasel si na charitu kde poskytuji dluhove poradenstvi, tam zjistil ze ma dluh 200tisic, vyrostlo to z tech 3 uveru po 10tisicich. Takze vlastne start do zivota uplne super. Insolvenci bude platit 60% z dluhu, takze stale preplati. Bude platit dluhy z kterych nic nema, ale bohuzel byl hloupy, nemuzete uz verit ani rodine. Proto chce aspon tech 15tis („at z tech dluhu neco ma“),na starsi auto at ma jak jezdit do prace, kolega co ho vozil dal vypoved a nemuze si dovolit prijit o praci. Ps: Jste tady takove rypavky, ze jsem to tu stejne napsat musela i kdyz jsem nechtela. Aby jste meli aspon nejake „pochopeni“, pokud to tu nejaky clovek ma.

• Citovat
  • Upravit
Kristinka9
6.3.20 20:16
@Kristinka9 píše:
@Monchichik jak vite ze nehodla? Psala jsem snad ze pujde do insolvence tam si je zaplati, dokonce preplati. A nejsou to jeho nasekane dluhy, ale jeho matky co byla gemblerka prohravala penize a pak mu hrala v 18letech na city ze je vyhodi z bytu, ze nema na najem, i pres to ze nesouhlasil, tak ho stejne „premluvila“, je to prece jeho matka, mel mladsi sourozence a nechtel aby skoncili vsichni na ulici. Potom mu matka tvrdila ze mu to plati, samozrejme neplatila. Ano byl v te dobe blby, mel cerstve 18. Tohle se prosim opakovalo 3×.Kdyz o tri roky pozdeji nastoupil do prace, tak mu chodili minimalni vyplaty, bylo mu to divne tak sel na uctarnu a, tam zjistil od pani ucetni ze mu je stahovana exekuce. Zasel si na charitu kde poskytuji dluhove poradenstvi, tam zjistil ze ma dluh 200tisic, vyrostlo to z tech 3 uveru po 10tisicich. Takze vlastne start do zivota uplne super. Insolvenci bude platit 60% z dluhu, takze stale preplati. Bude platit dluhy z kterych nic nema, ale bohuzel byl hloupy, nemuzete uz verit ani rodine. Proto chce aspon tech 15tis („at z tech dluhu neco ma“),na starsi auto at ma jak jezdit do prace, kolega co ho vozil dal vypoved a nemuze si dovolit prijit o praci. Ps: Jste tady takove rypavky, ze jsem to tu stejne napsat musela i kdyz jsem nechtela. Aby jste meli aspon nejake „pochopeni“, pokud to tu nejaky clovek ma.

@DedBezdez @DedBezdez

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel