Půjčí mi někde, když mám exekuci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kristinka9
6.3.20 21:08

@Planetka85 Nema lhutu dva mesice, jiz v pondeli nejde do prace. Kezby byl cas na to ty dva mesice.

• Citovat
  • Upravit
Kristinka9
6.3.20 21:11

@Kamkam on o tom vedel ale bohuzel veril sve matce ze to plati. Pozdeji u sve matky nebydlel ale byl u pritelkyne. Domu k matce si vesele chodili upominky a ona to nijak neresila, o ni prece neslo. Kdyby to v te dobe mu rekla na rovinu, resil by to a nemuselo to zajit az tak daleko. Ale to je jen kdyby.

• Citovat
  • Upravit
Kristinka9
6.3.20 21:13

@j.a.n.i1 kdyby vzal napr. dnes uver, az po dvou mesicich muze jit do insolvenci s tim ze je neschopny platit. Pak se sepisuje navrh, probiha soud je mu pridelen spravce a je dalsi doba na prihlaseni veritelu. Uz jsme se informovali.

• Citovat
  • Upravit
101710
6.3.20 21:24
@Kristinka9 píše:
@j.a.n.i1 kdyby vzal napr. dnes uver, az po dvou mesicich muze jit do insolvenci s tim ze je neschopny platit. Pak se sepisuje navrh, probiha soud je mu pridelen spravce a je dalsi doba na prihlaseni veritelu. Uz jsme se informovali.

Jasně a každý mu bude věřit, že před těma 2 měsíci splácet mohl… s několika exekucemi na krku. To je prostě pitomost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kristinka9
6.3.20 21:30

@j.a.n.i1 Se trema. Vy za vsim neco vidite. Logicky nebudou, nebude je zajimat ze za to v podstate nemuze tak jako vas. Proto se tady ptam. Bezte se venovat radeji staremu, udelate a bude vam lip.

• Citovat
  • Upravit
101710
6.3.20 21:39

@Kristinka9 Ano, celkem logicky za tím něco vidím a neboj, ten kdo na něj podá to trestní oznámení za tím taky něco uvidí… Akorát že tomu budou tvé kecy dost jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.20 23:42
@Kristinka9 píše:
@tini moji urcite ne. Znam napr. Fair credit je to cr schvalene a zadna lichva. Ptam se na takove spolecnosti a ne nejake podvody. Jenze v te spolecnosti fair credit je manazerka jeho majitelka bytu, ktera mu byt pronajima. Tak mu to je blbe o to zadat. Ptam se na takove podobne pujcky. Ale to jsem mela nejspis napsat hned do prispevku. Ja jsem student na VŠ a nastesti takove problemy resit nemusim. I kdyz v dnesni super dobe je lehke se dostat do spatne situace. Dekuji za odpoved

Fair credit jsou vysloveně zlatíčka…
To si od nich půjčíš oficiálně 40 tisíc, s tím že jim do roka vrátíš přes 80.
A až ti ty peníze přivezou, tak jim rovnou zaplatíš 1. Splátku. Pokud se domluvíš, že jim to budeš platit měsíčně, tak jim dnes dáš cca 6.5 tisíce. Takže sis vlastně půjčila jen 33.5 tisíce s RPSN pouhých 100 a více procent…
Ne, půjčka nebyla moje, i když jsem pak pomáhala odstoupit od smlouvy (byly na to 2 dny…)

Ale máš pravdu, jsou ještě „slušní“.
Když jsme se s kamarádkou dostaly na tyto půjčky, tak mi vyprávěla, jak jsou v kategorii slušných i firmy, kde k 15 tisíc půjčce podepisuje s i 50 tisíc poplatky za služby. Za to, že to s tebou sepsali, že si pro to přijdou atd… Že když ty smlouvy čte, tak se nestačí divit…
Dělá něco podobného jako @tini …

Takže poté, co jsem se probírala balíčkem půjček svého příbuzného (aktuálně řeší insolvenci) bych měla také zásobě seznam firem. Ale ani mně se nechce žádnou upřednostnit. ;)

Anonym, protože nepíši jen o sobě…

• Citovat
  • Upravit
17
7.3.20 20:11

No ale kupovat si auto je mu uplně k ničemu, protože v oddlužení se mu to auto stejně zpeněží přes insolvenčního správce…
Jo a 30% v insolvenci splatit nemusíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
8.3.20 19:55
@Kristinka9 píše:
@Kamkam on o tom vedel ale bohuzel veril sve matce ze to plati. Pozdeji u sve matky nebydlel ale byl u pritelkyne. Domu k matce si vesele chodili upominky a ona to nijak neresila, o ni prece neslo. Kdyby to v te dobe mu rekla na rovinu, resil by to a nemuselo to zajit az tak daleko. Ale to je jen kdyby.

Jo, já tomu rozumím. Vím o podobném případu, ale to nic nemění na tom, že další půjčka někde u nebankovní společnosti je risk sám o sobě. Natož pak s žádostí o insolvenci. A fakt z toho může být daleko horší malér než je to teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel