Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ano znam, zaplatis jim vic jak dvojnasobek nebo spis nikdy nezvladnes zaplatit, hromady smluvnich pokut a dalsi exekuce na ceste, insolvence nadohled. Nebo take trestni stihani pokud uz dopredu vis ze to nebudes splacet. Neverim ze si ty lichvare nedokazes vygooglit sama.
@Kristinka9 Hele a vrátíš to? Mě by zajímaly myšlenkové pochody. Máš exekuce, tedy nejsi schopna, nebo ochotná peníze vracet. A hledáš půjčku 15 tis, to se dá vydělat za 14 dnů. Proč si to nevyděláš?
@Kristinka9 píše:
Zdravim. Znate nejakou spolecnost ktera poskytuje uver cca do 15tis kc i pres to ze dany clovek ma exekuce. Predem dekuji za odpovedi
Jen do toho, budeš mít rychlejší sešup. Chudáci tvoje rodina. Holka vzpamatuj se!!!
@tini ptam se na spolecnost ne na lichvare. Nevim proc plytvate casu psanim okolo, pokud znate napiste to jasne, pokud ne nepiste. Na netu jsem nasla plno nebankovnich pujcek ktere stejne zamitli a v podstate se nejedna ani o me, ptam se kvuli znameho. A predstavte si ze zadne lichvare jsem si nevygooglila.
@Proto02 dalsi takovy. Tu maji lidi hodne nudny zivot. Pokud neznate, tak skoda casu odpovidat. Nejde ani o me a hned me odsuzujete, a ano rodice na me pysni jsou, dekuji
@Kristinka9 Jasne a ptáš se pro kamarádku nebo kamarada… to určitě, tak mu pujc sama, kdyz to tedy neni pro tebe.
@jahuhudka nejde o me!!! To tady clovek musi napsat cely pribeh aby jste byli schopni odpovedet normalne, kdyz neznam, tak se zdrzim komentare. Ja jsem student a nemam ani debilni pausal jsem uplne cista.ale dekuji vam za vas cas😉
@Kristinka9 píše:
@tini ptam se na spolecnost ne na lichvare. Nevim proc plytvate casu psanim okolo, pokud znate napiste to jasne, pokud ne nepiste. Na netu jsem nasla plno nebankovnich pujcek ktere stejne zamitli a v podstate se nejedna ani o me, ptam se kvuli znameho. A predstavte si ze zadne lichvare jsem si nevygooglila.
Je videt ze vubec neznate situaci.Ja s lidmi jako jste vy denne pracuji a nejsou to hezke pribehy, proto jsem vas chtela odradit. Vetsina nebankovnich pujcek jsou takzvane lichevni, daji vam penize prestoze tusi ze nejste schopna splacet, porusuji zakon tim ze vas radne neproveri a tim ze sjednavaji nemravne uroky a smluvni pokuty.Ale vzdy najdou nekoho, kdo se upise, proto to delaji. Vic uz tedy nebudu psat, protoze jich znam hodne, jen nevim ktereho z tech smejdu bych mela uprednostnit a doporucit vam ho, aby ty soudy s nim a exekuce byly fajnovy
Doufam ze se nepotkame na konci vasi zapujckove cesty
@j.a.n.i1 ano predstavte si je v tezke zivotni situaci, nema silu uz to dale resite, proto mu chci pomoci jen tim ze jsem se zeptala. Kdyz nevite tak nepiste blbosti. Ale tak chapu asi se nudite. Dekuji
@Kristinka9 píše:
@j.a.n.i1 ano predstavte si je v tezke zivotni situaci, nema silu uz to dale resite, proto mu chci pomoci jen tim ze jsem se zeptala. Kdyz nevite tak nepiste blbosti. Ale tak chapu asi se nudite. Dekuji
TAk jdi na brigádu, vydělej a ty peníze mu pujč
@Kristinka9 píše:
Kdyby si mu chtěla pomoct, tak se neptáš na půjčku, ale pomůžeš mu třeba vyřídit insolvenci, na to bys asi musela použít mozek, což bude ten problém, že.
@Kristinka9 no a nemůže si ty peníze raději vydělat někde na brigádě? půjčí si někde na šílený úrok a stejně nebude schopný splácet…15 tisíc není žádná závratná částka…nebo si chce půjčit s tím, že to stejně splácet nebude?
@tini moji urcite ne. Znam napr. Fair credit je to cr schvalene a zadna lichva. Ptam se na takove spolecnosti a ne nejake podvody. Jenze v te spolecnosti fair credit je manazerka jeho majitelka bytu, ktera mu byt pronajima. Tak mu to je blbe o to zadat. Ptam se na takove podobne pujcky. Ale to jsem mela nejspis napsat hned do prispevku. Ja jsem student na VŠ a nastesti takove problemy resit nemusim. I kdyz v dnesni super dobe je lehke se dostat do spatne situace. Dekuji za odpoved
Zdravim. Znate nejakou spolecnost ktera poskytuje uver cca do 15tis kc i pres to ze dany clovek ma exekuce. Predem dekuji za odpovedi