Půjčí mi někde, když mám exekuci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
shadowbabe
6.3.20 20:17

Kterýkoliv lichvář

• Citovat
  • Upravit
1322
6.3.20 20:20

@Kristinka9 pokud si vezme uver na auto a nasledne zazada o insolvenci nejen, ze ji nedostane ale jeste se dopusti trestneho cinu uveroveho podvodu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
6.3.20 20:21
@DedBezdez píše:
Zakladatelko a vas na te Vysoke skole zivota neuci aspon nejaky zaklady financni gramotnosti? :think: Ja fakt neverim tomu, ze nekdo kdo bude mit za par let VS diplom ma pocit, ze nejlepsi reseni neplacenych exekuci je dalsi pujcka…ze ty nas tady vsechny lakujes?

Plus ta čeština :roll:, ale co my vime, možná že holky z katedry jaderné fyziky jsou v běžném životě tak trochu mimo… ;)

• Citovat
  • Upravit
Kristinka9
6.3.20 20:24

@lebambule tady nejsme snad ve skole.

• Citovat
  • Upravit
3115
6.3.20 20:24

@Kristinka9 přeplatí :mrgreen: v insolvenci nic nepreplati. Ale to je jedno.
Ať to fakt nedělá. Jestli to potřebuje na ježdění do práce, tak to musí vyřešit jinak. Spolujízda s kolegy? MHD? Dálkové autobusy, vlak. Neříkej, že to nevymysli jinak. Pohodlí musí stranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kristinka9
6.3.20 20:25

@Mika.ella1 je tam lhuta 2 mesice. Mezitim je mu to stahovani z prijmu.

• Citovat
  • Upravit
lebambule
6.3.20 20:25
@Kristinka9 píše:
@Monchichik jak vite ze nehodla? Psala jsem snad ze pujde do insolvence tam si je zaplati, dokonce preplati. A nejsou to jeho nasekane dluhy, ale jeho matky co byla gemblerka prohravala penize a pak mu hrala v 18letech na city ze je vyhodi z bytu, ze nema na najem, i pres to ze nesouhlasil, tak ho stejne „premluvila“, je to prece jeho matka, mel mladsi sourozence a nechtel aby skoncili vsichni na ulici. Potom mu matka tvrdila ze mu to plati, samozrejme neplatila. Ano byl v te dobe blby, mel cerstve 18. Tohle se prosim opakovalo 3×.Kdyz o tri roky pozdeji nastoupil do prace, tak mu chodili minimalni vyplaty, bylo mu to divne tak sel na uctarnu a, tam zjistil od pani ucetni ze mu je stahovana exekuce. Zasel si na charitu kde poskytuji dluhove poradenstvi, tam zjistil ze ma dluh 200tisic, vyrostlo to z tech 3 uveru po 10tisicich. Takze vlastne start do zivota uplne super. Insolvenci bude platit 60% z dluhu, takze stale preplati. Bude platit dluhy z kterych nic nema, ale bohuzel byl hloupy, nemuzete uz verit ani rodine. Proto chce aspon tech 15tis („at z tech dluhu neco ma“),na starsi auto at ma jak jezdit do prace, kolega co ho vozil dal vypoved a nemuze si dovolit prijit o praci. Ps: Jste tady takove rypavky, ze jsem to tu stejne napsat musela i kdyz jsem nechtela. Aby jste meli aspon nejake „pochopeni“, pokud to tu nejaky clovek ma.

8o
Jak mohl proboha nevědět kolik dluží a ze ma exekuce? To se nestane najednou, buď kecás ty nebo tobě kecá on a ty jako studentka VS bys to mohla poznat… Sorry, nevěřím ti ani slovo. Resp. ano, věřím, ze potřebujes prachy a nejlépe bez prace.

• Citovat
  • Upravit
lebambule
6.3.20 20:27
@Kristinka9 píše:
@lebambule tady nejsme snad ve skole.

To nejsme. Ale když někdo vykrikuje, ze je student VS, tak ten projev v konfrontaci s timhle tvrzenim pusobi řekněme… lehce neduveryhodne.

• Citovat
  • Upravit
101710
6.3.20 20:29
@Mika.ella1 píše:
@Kristinka9 pokud si vezme uver na auto a nasledne zazada o insolvenci nejen, ze ji nedostane ale jeste se dopusti trestneho cinu uveroveho podvodu :kytka:

To už jsem ji psala, ale ona je paní dokonalá a já plácám blbosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kristinka9
6.3.20 20:31

@Kamkam no to tedy preplati, misto 30tisic zaplati 120tisic v insolvenci. Tam jsou ty spoje fakt komplikovane. Jedine zmenit praci, ale menit se mu ji nechce. Kdyz je tam spokojeny.

• Citovat
  • Upravit
Kristinka9
6.3.20 20:34

@lebambule chapu, jen jsem to psala abych ocistila sve jmeno, prece jako studentka mit exekuce nemuzu.

• Citovat
  • Upravit
3115
6.3.20 20:35

@lebambule jde to, bohužel. Znám případ, kdy v tom bylo dítě opravdu nevinně a takových bude.
Nicméně tam šlo o exekuci s několika tisíci, kterou bez problémů do několika měsíců splatil z výplaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
6.3.20 20:35

@Kristinka9 ne nepreplati, ma zaplatit dluhy vcetne úroků. A tak nevěřím ze o tom nevěděl. Bud lzes ty nebo on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kristinka9
6.3.20 20:38

@j.a.n.i1 a ja taky psala, ze je tam lhuta dvou mesicu, po dvou mesicich muze jit do insolvence. Mezitim se mu neco strhava z platu.

• Citovat
  • Upravit
785
6.3.20 20:40

@Kristinka9 Tak kdyz dal kolega vypoved, tak ma dva mesice na to, aby to vyresil, ne? Takze to bys stihla - najit si brigadu, vydelat a 15 tisic kamaradovi pujcit… Kdyz si je jisty, ze to splati nejake radobybankovni spolecnosti i s silenym urokem, tak to urcite splati i Tobe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel