Dotaz ohledně přebalování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101754
1.10.24 16:37

@Atisia Tak já třeba používala látkové pleny, takže jedna navíc jako podložka seezi nimi ztratí… Má cesty jsem měla tu práci podložku s PUL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32919
1.10.24 16:43

Já jsem měla z IKEA ten gumový přebalovak a na to čtyři froté potahy. Když se počůral, zaspinil, vypral se. Stejně jsem prala furt něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.24 17:04

Balík stojí 50kc a i kvůli tomu potřebuješ diskuzi :roll: kdyžtak je použiješ, až bude dítě bez plen tak pod prostěradlo…přebalovací pult jsem u obou dědí využila tak maximálně do pul roku, pak už z toho děti skákali dolů a přebaluju, kde chci…většinou ve stoje dítěte, nechtějí ležet od dob, co se samy točily na břicho před 3.měsícem

• Citovat
  • Upravit
6654
1.10.24 17:23

Jednorazove jsem temer nepouzila. K doktorovi a na cesty jsem si nechala usit pratelne a ty byly fakt perfektni. Doma na prebalovaku jsem mela tu plastovou molitanovou podlozku a na ni jsem davala muselinove pleny. Puvodne jsem taky chtela potah, ale hned prvni dny jsem pochopila, ze je to blbost, protoze se ta plena měnila nekolikrat denne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
1.10.24 17:32

Prvních pár měsíců jsme měli docela spotřebu, protože jsme museli přebalovat často kvůli opruzeninám a dcera POKAŽDÉ čůrala, takže ty čtyři pratelné zlikvidovala během dvou tří hodin, a pak jsme jeli na jednorázových než se vypralo holt :lol:
Taky jsme hodně jezdili po doktorech a tam jich taky pár padlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
1.10.24 18:08

Já koupila jeden balík těch jednorázových a vydržel mi na celé přebalovací období dvojčat :mrgreen: jo jsou fajn na cesty, ale ani tam jsem je nevyhazovala po jednom použití, to mi přijde dost neekologické. Prostě jsem ji po použití normálně složila do přebal. tašky a vyhodila, až když se ušpinila.
Doma na přebalováku jsem měla klasickou “pogumovanou” na kterou jsem dávala bavlněnou plenku, aby to nestudilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
1.10.24 18:21

Podložky jsem používala na sedačku, když byl syn bez plenky před koupáním (cca do 5m) a na cestování.
Na prebalovak mám staré rucniky, které vyperu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16347
1.10.24 23:13

Já měla jednorázové a kde jsem přebalovala, tam jsem ji prostě dala. Gauč, postel, na zemi,… Nic víc jsem ani neměla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí