Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Až ti vynechá menzes. Do té doby nemá žádnou vypovídací hodnotu.
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla by jsem se zeptat kdy je možné dělat těhotenský test.? Od možného oplodnění mám 11 dní..
Objevil se mi bílý výtok a bolest v podbřišku. Mám i zvýšenu teplotu.
11 dní od oplození na ten s citlivostí 10 jednotek stačí, ale pozor, sex mohl být o několik dní dřív. Můžeš to třeba zítra zkusit, ty papírkové nejsou tak drahé.
Zalezi, jake testy si mas moznost koupit. Ja mela first response a ten ma citlivost 6 jednotek. Clearblue je myslim 25 a dalsi testy podobne. First response mne vysel pozitivni 4 dny pred ocekavanou MS. Pak uz to jen sililo.
Ahoj, já měla 11 dní po ovulaci už normálně viditelnou druhou čárku papírovým testem s citlivostí 10. No nejlepší je počkat až na meškání ms, ale taky jsem to nevydržela, neboť jsem měla už tušení. ![]()
Prostě bych počkala na termín MS, pokud nedorazí vydržela ks týden spozdeni a testovala… Na gyndu šla při druhém těhotenstci cca 7-8t aby už bylo jasné zda je či není ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla by jsem se zeptat kdy je možné dělat těhotenský test.? Od možného oplodnění mám 11 dní..
No ono záleží, kdy byla ta ovulace. Pokud to bylo opravdu před 11 dny, tak by to na testu s citlivostí 10 už bylo znát. Ale nejlepší by bylo počkat do očekávaného dne menstruace.
@Jessica4 ovulaci jsem měla v den možného oplodnění
a v úterý, středu to mám dostat no jsem moc netrpeliva, zítra zkusim
Až vynechá ms, popř min. 14dní po ovulaci. Dříve budeš lovit potenciální duchy. Osobně jsem měla první náznak, ducha 13dpo (měla jsem odjíždět do zahraničí a tak jsem testovala, věděla jsem, že budu mít od začátku rizikové těhu), opravdu // jsem měla cca 17-18dpo.
Počkej do termínu menstruace. A když po týdnu nic, tak si udělej ráno test.
Není kam spěchat, stejně vyhodíš prachy za test a pak tu budeš psát, že máš ducha, jestli si těhotná ![]()