Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj! Máte doma taky dcerku co by hodně chtela dotykáč? Já jsem tý svý slíbila, že ho k příštím Vánocům dostane, ale zase bych chtěla nějaký do 5. tis tak znáte nějaký co má: připojení k WiFi, mp3, fotoaparát nějakej lepší a můžou se do něho stahovat hry a je do 5.tis?Premyslela jsem o samsung galaxy s 3 mini když nenajdu lepší levnější. Co by ste řekli vy?
![]()
MyPhone bud FUn nebo NEXT vykonejsi a nevnejsi nez Samsung
Maj je treba na MALLu
Vodafone smart II kolem dvou tisic a ma to vse co pises ze bys chtela aby to melo. Ja ho kipovala v unoru letos za tri a jeste klesnul
Mam samsung galaxy mini a jsem spokojena http://www.samsung.com/…-S5570AAAXEZ ,pres obchod v mobilu si stahuji hry a aplikace zadarmo, fotak ma, wifi tez:-)
@Kikinka24 ja jsem ted synovi kupovala Huawei.Syn s nim umel okamzite a me se tak moc libi. Akorat je velky
ale splnuje vse co pozadujes.
Vodafone smart III me stal 500 s nejlevnějším tarifem. Ma víc funkci než ostatní „znackove“ dotykace ve stejně cenové kategorii a funguje bez problemu
Sony Xperia Miro, 3.200,–, měla jsem prakticky stejné požadavky ![]()
Sice byl. drazsi ale jeho. provoz skoro 24 hodin na internetu a tak uz je 6mesicu a stale se drzi…dokonce mi spadl
A vydrtel…na chodniku a na dlazdickach a nebyli to mali pady
![]()
@kaja00 píše:
Samsung galaxy ace 2…v lete stal 4148kc a spokojenost![]()
kupovala jsem teď za 3200 a myslím že hodně doberej poměr kvalita/cena já hledala teda jen mezi samsungy a tento mi vyšel nejlíp, plus jsem nechtěla nic obrovského…
@Panuška píše:
kupovala jsem teď za 3200 a myslím že hodně doberej poměr kvalita/cena já hledala teda jen mezi samsungy a tento mi vyšel nejlíp, plus jsem nechtěla nic obrovského…
Presne
Samsungy jsou myslim jedny z nej
Ale mozna je to tim ze nemam s nicim jinym zkusenost ![]()