T-mobile zaplatili vyúčtování zpět?

4328
27.12.13 07:46

T-mobile zaplatili vyúčtování zpět ?

Ahoj mám dotaz na všechny co mají T-mobile se smlouvou. V prosinci jsem platila vyúčtování za listopad přes net kartou. Přišlo mi od nich potvrzení o zaplacení, když se přihlásím na stránky T-mobile a mrknu na svá vyúčtování, tak mi hlásí jako vždy, že mám vše zaplaceno. Peníze se mi z karty taky strhli hned, ale dnes se mi vrátili 8o. Tak jsem z toho vedle.
Nevíte neměli nějakou akci kdy vyúčtování placené v prosinci platí oni za nás. Jako třeba dárek nebo bonus k vánocům? Je tady někdo se stejným případem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9318
27.12.13 07:57

Co zavolat na operatora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
27.12.13 08:00

@e-lili no tak blbá nejsem abych jim volala jé vy jste možná udělali chybu a poslali jste mi zpátky dva litry když mám potvrzení o zaplacení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
27.12.13 08:08

Tak jsem koukla a peníze mám stržený a zpět mi nic nepřišlo tak asi nějaká jejich chyba :think: :nevim:

Příspěvek upraven 27.12.13 v 08:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.12.13 08:09
@marguaret píše:Nevíte neměli nějakou akci kdy vyúčtování placené v prosinci platí oni za nás. Jako třeba dárek nebo bonus k vánocům? Je tady někdo se stejným případem???
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4328
27.12.13 08:12

@Veveruska87 Tak uvidíš mě to došlo dneska ráno. Tak nevím asi fakt nakonec jejich chyba nevím. Mám tarif nějak síť nesíť za těch 750kč nevím jak se to jmenuje přesně. Každopádně jestli je to jen nějaká chyba tak maj smůlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
27.12.13 08:14

@marguaret já bych řekla že jen jejich chyba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
27.12.13 08:20

Ja taky myslim, ze to poslali omylem. Leda ze bys to poslala na spatny CU. Jen ja bych to urcite resila, bala bych se, ze na to prijdou a pak budou problemy-penale atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
27.12.13 08:31

@LucsynkaR Jsem to platila přímo z přihlášení na T-mobilu a mám to i všude potvrzené jako zaplacené. Od nich 2× e-mailem a jednou sms. No a jinak mi ty peníze přesně ta částka za talefon se přičetla k zůstatku na účtu jakože se mi navýšil nepřišla mi přímo platba od T-mobile jako příjem na účet jen se mi navýšil zůstatek na účtu o tu částku vyučtování. Je to celý divný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
27.12.13 08:33

@marguaret Hlavně, že máš potvrzení o platbě. Předpokládám, že jsi to poslala přes jejich internetové stránky, takže tam se ani v čísle účtu spléct nemůžeš, protože ho tam nezadáváš. Nejspíše to bude jejich chyba, jejich smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
27.12.13 08:56

@ellen.mody jj přesně tak jsem to udělala :-) Jen jsem to platila kolem 13.12. tak teda fakt koukám, že po takové době…no každopádně pěknej dáreček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
27.12.13 08:58

Tak oni budou mít ve výpisech, že se ti peníze vrátily. nějak bych se neradovala, zaplatíš to určitě znovu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
27.12.13 09:11

@araw No to je možné, každopádně mi to je jedno jen se ptám jestli to je chyba nebo ne. A když půjdem do důsledků, tak si můžou chtít co chcou, ale já rozhodně můžu požadovat náklady spojené s další platbou atd atd atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
27.12.13 09:21

@marguaret jak chceš. aby nebyla třeba i pokutka za nezaplacení.
znám český operátory a jejich „chyba“ je pak vždycky zákazníkova chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
27.12.13 09:21
@marguaret píše:
@araw No to je možné, každopádně mi to je jedno jen se ptám jestli to je chyba nebo ne. A když půjdem do důsledků, tak si můžou chtít co chcou, ale já rozhodně můžu požadovat náklady spojené s další platbou atd atd atd.

Ne, T mobile nenaděloval :mrgreen: :lol: :lol: to jistě požadovat můžeš :palec: a v tom ti vyjdou vstříc, protože to je kolik? Koruna, dvě? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák