Windows 8, potřebuji radu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
69235
26.12.13 21:42

windows 8, potřebuji radu

Ahoj, zachraňte mě, než se zcvoknu, jak vypnu to přiblblé menu vpravo na liště, aby mi stále nevyskakovalo? Prosíííím, už mi z toho hrabe a druhý dotaz, jak zruším zaheslování počítače, abych se při každém zapnutí nemusela přihlašovat heslem? Mám ho od štědrého dne, zlaté visty, vůbec se s tím nemůžu zžít, nic nemůžu najít, ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
457
26.12.13 21:47

Úplně naštudovaný to nemám, jelikož jsem Windows 8 nechtěla, takže v tomhle neporadím. Ale pokud ti vadí, nech si od někoho kdo rozumí počítačům nastavit plug-in a bude vypadat podobně jako windows 7. Navíc má (nebo jestli už je) být nová aktualizace wind. 8 a mělo by to zase vypadat podobně jako 7. Na 8 jsou pořád jen stížnosti a lidi s tim neumí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
26.12.13 21:47

Mě ty 8 taky rozčilujou :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.12.13 21:50

Já nemám ani sedmičky, mám Windows vista ultimate, teď jsem koupila dcerce nový noťas a jsem úplně vyděšená, co to je. Už jsem se krapet zorientovala, když jedu v tom ´plocha, ale potřebuju zrušit to vyskakování toho pravého menu, nebo mě trefí šlak, á to zaheslování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.12.13 21:50

To menu nevím, ale mě se ukazuje jen když tam přejedu myší. Jinak heslo to musíš jít na normální plochu nebo v tom menu na nastavení uživatele a tam je zabezpečení a tam najdeš i to heslo. Jen se neboj až se s 8 naučíš bude to dobrý. :-) Já jsem s nima spokojená, protože jsem dostala tel s 8 a s počítačem mi skvěle fungujou. A Visty?? :-D ty jsem měla týden když vyletěly a jak rychle jsem se vracela k XP a potom přešla na 7čky.. :-D Snad jsem ti poradila:-) Jinak u 8 je skvělá podpora na netu tam se dozvíš všechno, různý tipy apod., stačí jít na microsoft stránky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
26.12.13 22:02

@terinka4444 teď jsem si vzpomněla jak jsem z toho byla v háji a nadávala :D fakt zlatý přechozí verze :D

Pravá strana podle mě oddělat nejde, a heslo půjde, pohledem to v nastavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
26.12.13 22:06

@terinka4444 Manžel mi tu radí - Máš si stáhnout aplikaci Start8 z www.stardock.com tím budeš mít klasický start a zrušíš ty aktivní rohy - to je to, co ti zřejmě vyskakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.12.13 22:23
@Aletheia píše:
@terinka4444 teď jsem si vzpomněla jak jsem z toho byla v háji a nadávala :D fakt zlatý přechozí verze :DPravá strana podle mě oddělat nejde, a heslo půjde, pohledem to v nastavení.

no to budeš poklad, prostě to nemůžu najít :zed: malé je sedm, jen nám to heslo znepříjemňuje zapnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.12.13 22:24
@lazy_cat píše:
@terinka4444 Manžel mi tu radí - Máš si stáhnout aplikaci Start8 z www.stardock.com tím budeš mít klasický start a zrušíš ty aktivní rohy - to je to, co ti zřejmě vyskakuje.

děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
26.12.13 22:30

@terinka4444
Ovládací panely - Hardware a zvuk - Možnosti napájení - v levém rohu - Po probuzení počítače požadovat heslo ;)

:lol: aneb tam kde by to člověk fakt nehledal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.12.13 22:34

Jsi hodná, zlato, už jsem to obešla, zadala jsem, ať si to heslo vyplňuje sám a mě s tím neobtěžuje :mrgreen:

ještě musím vyšpekulírovat´. jak tam dostanu start a zruším ty aktivní rohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.12.13 22:38
@Aletheia píše:
@terinka4444
Ovládací panely - Hardware a zvuk - Možnosti napájení - v levém rohu - Po probuzení počítače požadovat heslo ;):lol: aneb tam kde by to člověk fakt nehledal :D

ježiš, to je ale něco jinýho, ono to chce jako heslo i při probuzení ze spánku, jo? No potěš koště, jako dělají lidi něco jinýho, než ´že se furt přihlašujou? 8o mně už to nejde vypnout, jsem mu zadala, ať si to heslo vyplňuje sám, snad jsem ho obešla komplet všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
26.12.13 22:39

@terinka4444 Ano chce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
26.12.13 22:39

Tak jsem si tu aplikaci nainstalovala a start tam mám jako u sedmiček :palec:, ale rohy jsou furt aktivní :cert: i po restartu! Byla jsem tak zvědavá jak to tu řešíš a zatím jen malý pokrok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.12.13 22:41

Tak mi ještě poraďte, co jste tam nainsatlovaly/i za antivri, pokud možno zadarmo a nějaké free office co jsou pro osmičku. A ono to nemá ani Windows movie maker? Jak tam stahujete videa z kamery? Ani media player? No ty bláho, já zírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák