Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Evča78 píše:
Tak jsem si tu aplikaci nainstalovala a start tam mám jako u sedmiček, ale rohy jsou furt aktivní
i po restartu! Byla jsem tak zvědavá jak to tu řešíš a zatím jen malý pokrok…
co sis nainstalovala? to od manžela od @lazy_cat? no já bych uvítala klub pro zoufalé nové majitele osmiček ![]()
@Aletheia píše:
@terinka4444 Ano chce![]()
jsi profík, co, to se bavíš nad zoufalstvím běžných smrtelníků
![]()
@Evča78 píše:
@terinka4444
ano, přesně to…
jdu na to, doufám, že mi to nerozhaší počítač, páč to už pak nedám dohromady ani omylem ![]()
@terinka4444 píše:
jsi profík, co, to se bavíš nad zoufalstvím běžných smrtelníků![]()
![]()
ale kde že profík, jsem jen zoufalec co svojí zoufalou chvilku má za sebou (cca půl roku
)
směju se tomu jak jsem tenkrát nadávala stejně jako ty ![]()
Mám Windows 8 asi tři měsíce a stále s tím bojuji. Úplně samé problémy jako ty. Takže se hlásím do klubu
, tahle diskuse je výborná. Taky potřebuji nainstalovat nějaký antivirový program, nemám tam teď nic a modlím se, aby se mi nezaviroval. Prosím poraďte jaký program se dá z netu stáhnout. Já měla hlavně problémy, jak zavřít okna, když tam není křížek, jak dát stránku na lištu a otevřít novou stránku. Jinak to menu vpravo mi tam taky pořád vyskakuje.
@Aletheia jo aháááá, takže si časem člověk zvykne, jo
já už promazal všechny ty dlaždice a jedu jen na tu plochu, potřebuju to dostado ruky a dát k užívání malý. Já si nechám svoje visty ![]()
@bonanza no to mi řekni, nemá to křížky, nereaguje to na nic, taky na to čučím ![]()
a explorer neotvírám přes ti jejich ikonku, ale normálně z lišty v tom režimu plocha, pak je to normální explorer ![]()
Já okna zavírám pomocí dvou kláves najednou: alt a F4. Tak se mi bezpečně zavře každé okno, i když se to nějak zasekne. A pak musím internet otevřít znovu.
Mm také win 8, a od února co jsem dostala nový noťas s win8 mi win 2× spadnul a musel se komplet přeinstalovat a přišla jsem o všechny data. zlatý win7 s tím nebyl žádný problém.
Holky, stáhněte si avasta: http://www.avast.com/cs-cz/index je úplně free, co se týče office, tak free tady: http://www.openoffice.cz/stahnout, sice to není klasický word, ale postačí to;)
Ahoj, zkoušela jste prosím některá naistalovat ten avast? Jakou jste tam zatrhly ochranu: základní, kompletní nebo nejlepší. Podařilo se vám to v pohodě, bez komplikací? Díky za zkušenosti.
Pomooc, když nemám start, jak najdu třeba kalkulačku a dám si ji na lištu nebo ještě lépe na dlaždici?
@terinka4444 píše:
Pomooc, když nemám start, jak najdu třeba kalkulačku a dám si ji na lištu nebo ještě lépe na dlaždici?
já si dám kalkulačku se si ji najdu v tom pravém panelu - otevřu, je tam ta lupa hledat, napíšu kalk a vyskočí mi kalkulačka - a když na ni klikneš pravým tak si dáš připnout na Úvodní obrazovku a máš ji tam ![]()
@Aletheia už dva dny jsi mým skvělým rádcem, díky. Já s tou mrchou stále bojuju, furt na mě skáče ten pravý panel
Holky, pokud nekoho jeste trapi to heslo, tak tady je navod jak se toho zbavit:
Přihlašujte se do operačního systému bez zadávání uživatelského jména a hesla
Pokud potřebujete urychlit přihlašování do operačního systému, můžete zakázat zobrazování přihlašovací obrazovky. Stačí, když do okna Run, které vyvoláte klávesovou zkratkou Windows + R, zadáte příkaz netplwiz, kterým se dostanete do dialogového okna User Accounts pro správu uživatelských účtů. V tomto dialogovém okně pak zakažte volbu Users must enter a user name and password to use this computer. Poté klepněte na tlačítko OK a zadejte uživatelské jméno a heslo, které se bude používat pro přihlašování do operačního systému. Od této chvíle se při spouštění počítače nebude vyžadovat zadávání uživatelského jména a hesla, protože se použijí ty přihlašovací údaje, které jste zadali ve výše popisovaném dialogovém okně.