Přehrání z telefonu do telefonu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
457
26.12.13 21:44

Přehrání z telefonu do telefonu?

Holky poraďte prosím.

Manžel má teď momentálně telefon HTC One, jenže chtěl iPhone 5S a tak ho dostal. Zítra pojedu do obchodu a chci se stavit ve Vodafonu (máme Vodafone, ale One Net - firemní), aby mu SIMku z mikro ořízli na NANO. A teď konečně k věci - jsou schopní tam přehrát kontakty, fotky apod. z HTC do iPhonu? Děkuju :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.zizi
26.12.13 21:48

A proc by meli prehravat z telefonu do telefonu, kdyz simka se jen orizne…tzn., ze veskere kontakty, ktere ma ulozene na simce mu tam zustanou, ale pro jistotu at si zkopiruje vsechny na simku, protoze nekdy se ukladaji do telefonu…a co se tyce fotek, tak to je zase na pametovce ne, takze by to taky nemel byt problem…

• Citovat
  • Upravit
6842
26.12.13 22:10

@deeni
měli by být schopni to udělat :think:
mi to letos dělal T-mobile, telefon jsme si koupila nový jinde a tam přišla jako jejich zákazník, jestli to umí a udělali zdarma vše (kontakty, fotky, hudbu, dokonce i SMS)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
26.12.13 22:21

@1.zizi Manžel tam má třeba 1000 kontaktů, a to se na simku nevejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
26.12.13 22:22

@subsomi Joo tak snad jo, já vím, že to dělá O2 guru, ale nevěděla jsem jak je to s vodafonem. Tak budu doufat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
26.12.13 22:23

@1.zizi A tyto telefony žádnou paměťovku nemají.. Aby se dala vyndat ;) Má tam milion pracovních věcí, kontaktů, poznámek apod. Takže přepisovat to jedno po druhém by bylo na hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
26.12.13 23:41

Vodafon to dělá určitě. Minule to tam dělali zákazníkovi před náma - záležitost asi na 10 minut ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
26.12.13 23:43

@Daduka

Supeer děkujuu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...