Ejakulace dovnitř či ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
10.12.17 21:03

Dobrý večer,
jsem sice chlap, teda říká moje milovaná :), ale i já přispěji. Vynechám snažení o mimi. Moje láska na tzv. DANU, takže nemusíme řešit nechtěné případné těhotenství. Kondom oba dva nesnášíme, proto DANA. Jinak vyvrcholení je u nás kamkoliv. Jak dovnitř, tak na tělo. Partnerka to má ráda na bříško, na prsa, zadeček. Pak jdeme společně do sprchy. Někdy si stoupneme, ona jen v kalhotkách a rukou mě dodělá přímo do kalhotek. Někdy to má na sukni na zadečku, někdy na stehně na leginách. Prostě kdekoliv. Když je to uvnitř, líbí se jí jak to cítí. Když chceme společný orgasmus, tak je to jasné. Snad jsem tím nikoho nepohoršil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
10.12.17 22:10

Urcite dovnitr.. citime se tak vic spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
10.12.17 22:18

@tadope407 A určitě má DANU? To snad frčelo před 30-40 lety 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
10.12.17 22:46

@AndyzOpavy Ale jo, taky jsem si dávala po tom sprchu, ale ani tak nejsem toho fanda :nevim: To se mi právě líbí na kondomu, nemusím potom řešit hned sprchu a „vytlačování“ sperma ze sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.17 23:00

@Wani Já mám právě pocit, že potom ten sex jako takový, ztrácí na blízkosti a prožitku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
10.12.17 23:03
@Myší ocásek píše:
@Wani Já mám právě pocit, že potom ten sex jako takový, ztrácí na blízkosti a prožitku

Takový pocit vůbec nemám, nepotřebuji mít v sobě sperma, abychom si to správně užili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
10.12.17 23:07

Zalezi kdy, pokud mam moznost se potom osprchovat nebo zustat doma, tak klidne dovnitr, pokud ne, tak jedine ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.17 23:13

@Wani Není to o tom, mít sperma v sobě. Řekl bych, že je to spíš o zakončení a blízkosti partnerů. Těžko si jen představit, aspoň pro mě, že bych byl ochotný končit tímto způsobem s kýmkoli jiným, než právě s tou, kterou bych byl ochoten nazvat svou partnerkou. Podle mého názoru to k kvalitnímu sexu patří. Ale to je jen můj názor a já Ti moc děkuji za Tvůj. Jen by mě zajímalo, jestli Tvůj partner je stejného názoru jako Ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.12.17 23:22

Kondom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
10.12.17 23:23

@Myší ocásek Ano je, my se v sexu schodneme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
11.12.17 00:01

Nj, chybička se vloudila :mrgreen: Ovšem na některých schodech stojí ten sex za to 8) Na tom se s manželem shodnem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
11.12.17 06:02

@divine woman Dobré ráno, ano má DANU. Nitrodeložní tělísko. Je to bez starosti a funguje už 3 rokem naprosto spolehlivě. Ona dva sme nechtěli používat chemii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
11.12.17 06:08

Ja neuzivam zadnou antikoncepci, takze soulozime s kondomem. Pokud jsou nekoitalni praktiky, tak vetsinou do pusy, nekdy ven.

• Citovat
  • Upravit
11
11.12.17 08:17

dovnitř či ven

@Myší ocásek píše:
Dobrý večer dámy.
Tato otázka je směřována právě Vám, protože právě Vy mi můžete odpovědět. Moje otázka zní zda preferujete při ejakulaci svého partnera „dovnitř či ven“.
A co pohled muže? Za sebe musím říci, že „ven“ je fajn jen občas a při jiných praktikách. Zkušenosti mám i s kondomem, zpětně hrozné období, děkuji bohu za současnou partnerku, která to má rádo „dovnitř“. Chápu ženy, které pak musí řešit hygienu, ale ten pocit pro muže že „může“ je k nezaplacení. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.17 08:57

Tak, můj muž to rád střídá. Já vcelku taky. Líbí se mu ten pohled, jak stříká, nebo pocit, že ho přivedu k vrcholu já rukou. Takže bříško, prsa, zadeček. Někdy zas preferuje blízkost, dokončení dovnitř. Rok jsme používali kombinaci přerušky a měření bazální teploty, tak to bylo obvykle v plodné dny ven, v neplodné dovnitř. Kondom moc nemusíme. Teď jsem těhotná ( plánovaně) a taky to střídáme.
Prosím nechat anonym, intimní téma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová