Ejakulace dovnitř či ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
11.12.17 10:32
@Anonymní píše:
Tak, můj muž to rád střídá. Já vcelku taky. Líbí se mu ten pohled, jak stříká, nebo pocit, že ho přivedu k vrcholu já rukou. Takže bříško, prsa, zadeček. Někdy zas preferuje blízkost, dokončení dovnitř. Rok jsme používali kombinaci přerušky a měření bazální teploty, tak to bylo obvykle v plodné dny ven, v neplodné dovnitř. Kondom moc nemusíme. Teď jsem těhotná ( plánovaně) a taky to střídáme.
Prosím nechat anonym, intimní téma.

Přesně jako ta moje ????k až do slova rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.17 10:39

@tadope407 :)
Mně docela dlouho trvalo, než jsem si zvykla že stříká i mimo, než mě to přestalo mrzet. Důvod byl ten, že s předchozím partnerem docházelo na sex tak 1-2× za měsíc. Takže to když se udělal rukou, bylo jasné že na další sex dojde za dlouho, a podle mě to dokončení dovnitř je ( minimálně pro část žen) důležité pro pocit uspokojení, sjednocení, blízkosti, prostě z psychické stránky.
Teď už dávno nevnímám špatně když to není dovnitř, protože vím, že to bude jindy a bude to brzo a často. A začalo mě to pak i bavit.

• Citovat
  • Upravit
11
11.12.17 11:04

Přesně tak, nechápu ženy které to odmítají a ještě si stěžují, že to vytéká a je to nepříjemné a kde si cosi. Takovou partnerku bych asi nechtěl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.17 13:20
@Dračice 2 píše:
S tím také souhlasím. Sprchu má snad každý ne?

Pro mě je to otázka načasování…večer je to ok, užijeme si ukončení dovnitř, jdu do sprchy, zbytek co vytece osprchuji rychle ráno…ale po ranní rychlovce i po sprse po ní je pro mě nepředstavitelné že to ze mě teče celé dopoledne a do večera nemám možnost se umýt, vlhcene ubrousky nestačí…takze večer dovnitř, ráno ven :D muži jsou přece taky rádi když si mohou oplachnout, nebo ho hned strčíte do trenek a celý den si uzivate jak to tam lepí? :lol:

• Citovat
  • Upravit
11
11.12.17 13:45

Ale ju, nelze než souhlasit, jasně že pohodlí k tomu všemu patří a i my muži se rádi „upravíme " po :mrgreen:
Jen mě tu překvapily názory žen, které jakože nikdy "dovnitř“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.12.17 14:52

Dovnitř, partner si to víc užije, neni toho tolik na uklízení a můžeme se dál mazlit :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.12.17 14:55
@Dračice 2 píše:
No to máš asi pravdu. Někde na výletě pod stromem bych to asi také nechtěla dovnitř a pak celý den někde v teple chodit aby se mě stehna lepily k sobě, :jazyk:

Co si to třeba po souloži utřít, ono to vyteče docela rychle :roll: Ze mě teda nic po sexu ráno celý den neteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.17 20:06
@radkka píše:
Co si to třeba po souloži utřít, ono to vyteče docela rychle :roll: Ze mě teda nic po sexu ráno celý den neteče.

Tak ono to ze mě hrkne třeba za tři hodiny a v restauraci kde pracuji v plném provozu je to fakt super…nesu guláš a hrk a je to :D teď teda děláme mimi takže to znám dobře, v kabelce mám náhradní prádlo a při první prilezitosti měním :oops: vždy jsem ale ranní sex řešila prostě vše ven…a aby se teda neřeklo že jsem puritanka a nesnesu to v sobě tak nemám problém to dokončit ústně, pak stačí vyčistit zoubky a mužů na plac ;)

• Citovat
  • Upravit
71
12.12.17 00:45
@Anonymní píše:
Tak, můj muž to rád střídá. Já vcelku taky. Líbí se mu ten pohled, jak stříká, nebo pocit, že ho přivedu k vrcholu já rukou. Takže bříško, prsa, zadeček. Někdy zas preferuje blízkost, dokončení dovnitř. Rok jsme používali kombinaci přerušky a měření bazální teploty, tak to bylo obvykle v plodné dny ven, v neplodné dovnitř. Kondom moc nemusíme. Teď jsem těhotná ( plánovaně) a taky to střídáme.
Prosím nechat anonym, intimní téma.

taky to miluju, dodělat přítele rukou, nebo ústy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
9.12.18 14:56

Vždycky ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
9.12.18 15:05

Na koberec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.12.18 15:09
@divine woman píše:
@tadope407 A určitě má DANU? To snad frčelo před 30-40 lety 8o 8o

Jo, zapomněli to vyndat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
9.12.18 20:33
@tadope407 píše:
Dobrý večer,
jsem sice chlap, teda říká moje milovaná :), ale i já přispěji. Vynechám snažení o mimi. Moje láska na tzv. DANU, takže nemusíme řešit nechtěné případné těhotenství. Kondom oba dva nesnášíme, proto DANA. Jinak vyvrcholení je u nás kamkoliv. Jak dovnitř, tak na tělo. Partnerka to má ráda na bříško, na prsa, zadeček. Pak jdeme společně do sprchy. Někdy si stoupneme, ona jen v kalhotkách a rukou mě dodělá přímo do kalhotek. Někdy to má na sukni na zadečku, někdy na stehně na leginách. Prostě kdekoliv. Když je to uvnitř, líbí se jí jak to cítí. Když chceme společný orgasmus, tak je to jasné. Snad jsem tím nikoho nepohoršil. [/cita1

Příspěvek upraven 11.05.19 v 13:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.18 15:27

dovnitř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
22.1.19 23:01

@Myší ocásek ejakulaci dovnitř pouze když jsme se snažili o miminko, jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová