Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dovnitř, líbí se nám to oboum víc
Jednak mi to přijde takové intimnější a pak, nemusí se hned zvedat, hezky se dodělá, lehne si na mě a takto se tulíme, někdy vyklouzne, někdy nevyklouzne, ale za mě je to nejlepší. Ven to šlo když jsem měla plodné dny a ještě jsme neplánovali rodinu, to bylo takové.. no, mín uspokojivé, manžel z toho taky nebyl tak nadšený.
![]()
Já bych mu ani nedovolila vytáhnout…jedině dovnitř abych z toho taky měla něco…ale většinou to pak vyčůrám takže je to v poho…
@Elisabethsexy15 píše: Více
A co má taková močová trubice společného s vagínou?
![]()
Joo, kdyby to bylo tak jednoduchý, tak by se některé slečny a ženy nemusely zbytečně ládovat takovýma sra. čkama…
Teda, pokud to není čistě z léčebného důvodu.
Příspěvek upraven 11.02.25 v 00:39
@Černá Madonna Že se mi potom většinou stejně chce čůrat takže jdu a při tom ze mě vše vykape…
@Elisabethsexy15 myslí tím, že je to nesmysl, při čůrání to z tebe určitě vše nevykape, jen o tom nevíš
. Kdyby to tak bylo, nemáme zde plno neplánovaně těhotných ženských
.
@Myší ocásek píše: Více
Radeji na me, vzrusuje me jak to chlap po me pak matla
. Nebo do pusy. Na oblicej a do vlasu ma zakazane. V oku pali a ve vlasech lepi.
@bonsaj493 No mě to je teď vlastně jedno, mám za sebou těhotenství a porod a sex teď ještě dlouho dobu mít nebudu…
Jak s kým. S bývalým jsem měla potom pořád pocit, že to ze mě teče, navíc to fakt nevonělo, nějak jsme společně vytvářeli divnou kombinaci. Se současným v pohodě, je toho trochu míň bych řekla, pocit v pohodě, pach žádný.
Ven taky fajn, do pusy taky. Prostě všechno nám do sebe nějak zapadá. ![]()
@Tichošlápek píše: Více
Za mě taky, ale pro manžela je te velký rozdíl, což docela chápu. Takže dovnitř.