Dovolená a rýma dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1008
22.9.10 23:01

Tak nás zachránila ségra švagrovky (švagrovka a tchánovci jedou taky), jedou místo nás..pasuje to přesně na nás, mají tak dvouleťáka…Takže jsme to dnes narychlo zrušili a jedou oni…Tobík začal navíc hrozně chrchlat…takže rozhodli jsme se určitě správně…

Navíc jsme vymysleli, že kdyby se náhodou zázračně uzdravil do víkendu, není problém přiletět za nimi s last minutou, třeba do vedlejšího hotelu…Ale spíš si myslím, že ten týden bude nemocnej…

Asi to tak mělo být, samotné mi to můj gynekolog nedoporučil, takže si říkám, že to tak třeba mělo dopadnout…Podotýkám, že zájezd jsme platili, ještě když jsem těhotná nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
23.9.10 07:01

Tak to je super! Nevěděla jsem, že to jde změnit i jména lidí na letenkách a tak. Ale u zájezdu asi jo. Tak se brzy uzdravte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
23.9.10 07:16

Tak naše Eli odlítá s mým bráchou a jeho přítelkyní v úterý a včera se ji rýmka spustila. Eli má sice už 8.let, tak doufám, že zůstane jen u toho a do úterý ji z toho dostanu stůj, co stůj. Nosík, čelo promazáváme tymiánem, cpu ji Céčkem, pije čajíky, prostříkáváme nos a dnes, jak přijde ze školy, tak zalehne do peřin. Jo jo, to je to počasí, ráno chladno v poledne vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
23.9.10 14:18

Bon jen se chci zeptat proč ti to gyn. nedoporučil? já jsem teď v 16tt a příští pátek máme taky letět do Turecka, navíc taky s dvouleťákem :-)nastydlý jsme oba teď, malej je na atb do soboty… jsem se ani svojí gyn. neptala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí