Dovolená Chorvatsko

276
2.3.11 07:30

Dovolená Chorvatsko

Ahojky,dali jsme se do plánování letní dovolené.pojedeme poprvé s dětmi a chtěli bychom autem do Chorvatska,vůbec nemáme zatím ani ponětí kam.můžete se někdo podělit se svými zkušenostmi kam rozhodně ano a kam ne?a nemáte náhodou někdo tip na nějaké dobré osvědčené ubytování v apartmánu za dobrou cenu?bylo by fajn,kdyby to bylo nějaké klidnější místo kde nejsou mraky turistů.děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16136
2.3.11 08:52

ahoj. my jezdili vždycky do černé hory, kde není takový turistický ruch ale minuly rok jsme měli jen týden dovolene a tak jsme zakotvili v chorvatsku a byli jsme dost zklamaní… nějaké poklidné místo jsme nemohl sehnat. nakonec jme našli městečko Valun na ostrově Cres kde je omezene ubytovani (pouze v soukromi) takze tech lidi tam neni tolik… jinak neporadim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
2.3.11 09:02

Dostali jsme teď i nabídku na JAdranovo?nemáte někdo zkušené?vypadá to dobře,ale cena trošku vyšší,zkusím pátrat dál po levnějším ubytování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
2.3.11 09:43

Ahoj nám se hrozně líbí v Podgoře(Makarská riviéra), vždy jsme tedy byli v kempu pod stanem ale od lidí kolem jsem slyšela, že se tam apartmán dá sehnat za cenu co ten stan,tj.. cca 5tis na týden.Možná omrknout nabídku na netu a napsat majitelům :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
2.3.11 17:34

ahoj my letos vyrážíme do Umagu, jezdila jsem tam jako dítě a moc se mi tam líbilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.11 17:39

ahojky, my byli v omiši, je to celkem dole, ale dá se tam autem dostat na ty podle mě nejkrásnější pláže v chorvatsku. potom ostrov krk a pag jsou taky moc fajn a pokud byste si neradi moc zajížděli, tak na pule je moc krásný koupání:-)

jinak ten omiš je plnej turistů, stejně tak makarská, kde je to sice moc pěkný, ale hlava na hlavě. takže spíš ty ostrovy, pag je kousek od pevniny, takže trajektem fakt kousek a skoro žádní turisti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
2.3.11 17:55

My jsme s manželem a pejskem autem projeli podél pobřeží celé chorvatsko. Doporučila bych z těch větších měst např Zadar. Pula je také nádherná,ale mraky a mraky lidí. Pak je moc hezká Makarská riviéra, my sme byli v brele. Ubytování jsme nesháněli dopředu, jeli jsme jen tak na blint a vždycky jsme si pár km před nějaký velkým městem na pár dní našli v apartmánu nocleh, vyšlo to hodně levně, jednou sme platili pro dva do hromady asi 20 euro na den. V pule je velký kemp hned u moře s bungalovama, to bych doporučila rodině s dětmi ;) je tam kousek i velké akvárium :) Nejvíc sme platili cca 50 euro na osobu v hotelu, protože už sme v noci neměli nic chuť shánět. A také bych určitě doporučila, pro větší děti národní park Plitvice (hodně velký) a pro menší národní park Krka (menší,ale také nádherný)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.11 18:18

jj np krka je fakt nádherný!!! tam sem byla a úplně sem na to zapoměla, panenská příroda, ubytko např. v šibeniku, nebo vodici:-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
14.3.11 22:08

vloni jsme byli v Gradacu - moc lidí ale předtím Živogošče-Blato a tam bylo skvěle, původních obyvatel asi 50, v létě o trochu víc, ale přijatelně, taky mi vadí moc lidí, ale vše co potřebuješ, zmzlina na pláži, obchůdek, restaurace, ale klid a když říkám klid, tak myslím klid, žádná diskotéka, žádní pouliční kejklíři,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
15.3.11 07:10
ellise píše:
vloni jsme byli v Gradacu - moc lidí ale předtím Živogošče-Blato a tam bylo skvěle, původních obyvatel asi 50, v létě o trochu víc, ale přijatelně, taky mi vadí moc lidí, ale vše co potřebuješ, zmzlina na pláži, obchůdek, restaurace, ale klid a když říkám klid, tak myslím klid, žádná diskotéka, žádní pouliční kejklíři,

Ahojky,díky moc za tip.nemáš náhodou nějaký odkaz na ubytování?docela mě to zaujalo,chceme fakt klídek a tohle je pro nás ideální.děkuji moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.3.11 12:32

bydleli jsme tady www.brajkovic.net
pán majitel má i obchod, takže to bylo bezva, k moři to bylo asi 2 minuty a opravdu málo turistů, můžeš zkusit i tohle http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/…um-slavicek/
tady jsem byli na výletě a taky to nevypadalo zle, navíc je tam diving centrum http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/…ments-minca/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
5.4.11 07:13

Ahojky,tak to vypadá úžasně.můžeš mi prosím poslat odkaz na to ubytování?a jaká je pláž?je tam soukromá nebo veřejná?chceme spíše klídek,ale jelikož pojedeme pravděpodobně až v září,tak snad už bude klidněji.jaké je tam počásko v září?není už chladno?můžeš mi prosím napsat klidně i do SZ jaké jsou ceny za trajekt,dálnice a jaké další poplatky je třeba uhradit.nemám vůbec zkušenosti,jedeme prvně,tak bych byla moc ráda kdyby mi někdo poradil co je třeba ještě platit a na co si dát třeba pozor.děkuji moc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
6.4.11 08:53

Ahojky,díky moooc za info.asi je rozhodnuto.můžeš mi prosím poslat odkaz na to ubytování co jste měli?dívala jsem se na netu,je tam toho spousty,ale raději bych něco osvědčeného.díky moc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
telka
7.4.11 12:35

Ahoj, také zrovna řešíme, kam s malými dětmi na dovolenou, aby tam byly písečné pláže atd. Objevila jsem nabídku apartmánů na ostrově Pag od CK Novalja. Nemáte někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
2.5.11 09:08

Ahoj, jezdíme k Zadaru do vesničky Kožino, je to tam úplně pohodový, většinou soukromá mola, tak ti tam nikdo neleze. Byli jsme tam když byl synek malý a vloni jsme tam byli s 10 měsíční dcerkou a absolutní spokojenost :lol: , letos tam jedeme taky. Od Zadaru je to asi 5 km, tak i „rušnější“ život je za rohem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí