Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Týna K. píše:
My byli na Hvaru asi třikrát a vždycky se nám tam moc líbiloJezdili jsme do bungalovů Trim kousek od městečka Stari Grad…dalo se tam vždycky dojít hezkou procházkou, je tam spousta cukráren a restaurací, krámečků, ale i tak je to tam takový hezky klidný, je to všechno podél vody, večer osvícený, moc hezký
Chodili jsme hlavně navečer, jinak jsme byli u bungalovů, moře moc hezký, pláže taky, daly se najít moc hezký nezalidněný místečka. Já doporučuju
Děkuji za radu, dost mě to navnadilo takže asi letos bude Hvar ![]()
@lelahi Není zač, koukni třeba i na fotky na kterých je Stari Grad, je to tam vážně moc pěkný, nám se moc líbilo
Tak přeju šťastnou ruku při výběru a užijte si dovču ![]()
Ahoj holky, potrebovala bych poradit. chteli bychom do chorvatska mame 2 deti skoro 3 letaka a 6 mesicu holcicku. chteli bychom penzion nebo hotel kousek od plaze klidne i s jidlem, aby to nebyla dlouha cesta a taky neco k videni, nejaky mestecko nebo tak neco a idealne ubytovani kde bude vyziti i pro deti, diky
@lovelytelle píše:
Ahoj holky, potrebovala bych poradit. chteli bychom do chorvatska mame 2 deti skoro 3 letaka a 6 mesicu holcicku. chteli bychom penzion nebo hotel kousek od plaze klidne i s jidlem, aby to nebyla dlouha cesta a taky neco k videni, nejaky mestecko nebo tak neco a idealne ubytovani kde bude vyziti i pro deti, diky
byla jsem vloni v Gradacu, hotel Labineca, s plnou penzí, neskutečným programem pro děti - dělá to Vítkovicetours a říkají tomu Neptun kluby. Je to 1000 km, pláž ihned pod hotelem, městečko, vyžití, prostě paráda.
@lelahi píše:
Děkuji za radu, dost mě to navnadilo takže asi letos bude Hvar
jede tady nekdo letos na hvar?
Ahoj holky, prosím vás chceme jet o víkendu do Chorvatska, jedeme na blint, ale chtěli bysme něco, kde není tak moc rušno a jsou tam písčité pláže…může někdo poradit prosím? Moc díky
@J.J.H. píše:
Ahoj holky, prosím vás chceme jet o víkendu do Chorvatska, jedeme na blint, ale chtěli bysme něco, kde není tak moc rušno a jsou tam písčité pláže…může někdo poradit prosím? Moc díky
Rab,…a nějaký ty ostrovy mají písek…